Το ΣΙΓΜΑ έγινε 22 και έσβησε τούρτα! Η συγκίνηση του Χρύσανθου Τσουρούλλη απευθυνόμενος στους υπαλλήλους


Το ΣΙΓΜΑ έγινε 22 και έσβησε τούρτα! Η συγκίνηση του Χρύσανθου Τσουρούλλη απευθυνόμενος στους υπαλλήλους

Δείτε εικόνες και βίντεο

Ήταν 3 Απριλίου το 1995,  στις 5:30 το απόγευμα, ημέρα Δευτέρα, που το ΣΙΓΜΑ εξέπεμψε για πρώτη φορά το πρόγραμμα του αλλάζοντας τα δεδομένα της ιδιωτικής τηλεόρασης και εδραιώνοντας το ρόλο των ιδιωτικών καναλιών στο νησί. Πρωταρχικός στόχος του καναλιού ήταν η υποδομή δημιουργίας και στήριξης κυπριακών παραγωγών και έτσι, από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, το ΣΙΓΜΑ αποτέλεσε φυτώριο για νέους ηθοποιούς και σεναριογράφους παράγοντας κωμικές και δραματικές σειρές με γνώμονα τις απαιτήσεις των τηλεθεατών του.

22 χρόνια ΣΙΓΜΑ. 264 μήνες, 8,184 ημέρες, 196.416 ώρες και 11,784,09 λεπτά!

Mε 3 ενημερωτικές εκπομπές, το εγκυρότερο δελτίο ειδήσεων, 1 κοινωνική κυπριακή σειρά εποχής, 3 νέα shows, μια αθλητική εκπομπή, 10 ψυχαγωγικές εκπομπές, πολυβραβευμένες σειρές, blockbuster ταινίες, πλούσιο παιδικό πρόγραμμα και φυσικά την στρατηγική συνεργασία του με τον ΣΚΑΙ Ελλάδος, το πρόγραμμα του ΣΙΓΜΑ κατάφερε φέτος να ξανακερδίσει την καρδιά των τηλεθεατών και να καταξιωθεί στη συνείδηση του κοινού για τις αρχές που πιστά ανέδειξε και υπηρέτησε! 

Ο τελευταίος μήνας καθοριστικός, με τα νούμερα τηλεθέασης να δικαιώνουν τις προσπάθειες και τις επιλογές προγραμμάτων. Το ΣΙΓΜΑ ήταν πρώτο τον μήνα Μάρτιο στο σύνολο της ημέρας με ποσοστό 18,6% και στο prime time με ποσοστό τηλεθέασης 21,3%. Στα νεανικά κοινά 18-44, επίσης στο prime time, το ΣΙΓΜΑ σημείωσε το εκπληκτικό ποσοστό του 24,7% για ολόκληρο τον Μάρτιο.  Ενώ έστω και για 1 λεπτό το ΣΙΓΜΑ παρακολούθησαν σε μέσο όρο περισσότεροι από 97,000 τηλεθεατές.

Όλα γυρίζουν, όλοι γυρίζουν στο Σίγμα!  Αυτό ήταν το σλόγκαν της φετινής τηλεοπτικής περιόδου. Αυτό δείχνουν άλλωστε τα νούμερα τηλεθέασης, η ανταπόκριση της εκτίμησης των τηλεθεατών. Αυτό καταξιώνουν και κερδίζουν με την πίστη και το μεράκι τους οι δεκάδες άνθρωποι μπροστά και πίσω από τις κάμερες που ήταν, είναι και υπόσχονται να είναι πάντα ο σύντροφος σας στην ενημέρωση και τη ψυχαγωγία. 22 χρόνια ΣΙΓΜΑ λοιπόν. 22 χρόνια ιδιωτικής τηλεόρασης. Πολλά έχουν αλλάξει από τότε στο τηλεοπτικό τοπίο. Ένα όμως έμεινε ίδιο. Η δέσμευση του ΣΙΓΜΑ να προσφέρει στους τηλεθεατές ένα  πολυσύνθετο και ποιοτικό πρόγραμμα, βασισμένο στους κεντρικούς πυλώνες της ουσιαστικής ψυχαγωγίας και της αξιόπιστης ενημέρωσης. Γιατί 22 χρόνια δημιουργούμε τις στιγμές που ζούμε…!!!!  Και μην ξεχνάτε, όλα γυρίζουν, όλοι γυρίζουν στο ΣΙΓΜΑ.

ΜΙλώντας στους υπαλλήλους του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, ο Γενικός Διευθυντής Χρύσανθος Τσουρούλλης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του αναφερόμενος στον Άντη Χατζηκωστή καθώς όπως είπε η φετινή πορεία του ΣΙΓΜΑ μας επιτρέπει να τον βλέπουμε πλέον στα μάτια. 

Tags χρύσανθος τσουρούλλης, Τηλεοραση, ΣΙΓΜΑ, 22 χρονια, γενεθλια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.5484 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2840 s // Total time: 3.8324 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X