Σόφη Πασχάλη: Δεν θα πιστεύετε πόσα κιλά πήρε μετά το Survivor!


Σόφη Πασχάλη: Δεν θα πιστεύετε πόσα κιλά πήρε μετά το Survivor!

Τι αποκάλυψε η ίδια;

Η Σόφη Πασχάλη είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα άτομα του φετινού Survivor, που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ και κέντρισε το ενδιαφέρον μετά την αποχώρησή της από το reality επιβίωσης.

Διαβάστε επίσης: Σόφη Πασχάλη: Η σοκαριστική αντίδραση για το ατύχημα των "Μαχητών" και η εξομολόγηση στο instagram

Η yoga instructor σε πρόσφατη συνέντευξή της σε ελληνικό περιοδικό μίλησε μεταξύ άλλων για τα κιλά που έχασε μέσα στο παιχνίδι και πόσα από αυτά πήρε όταν επέστρεψε στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη από τη Σόφη Πασχάλη! Το ατύχημα που θα την άφηνε παράλυτη!

Η Πασχάλη, είπε χαρακτηριστικά: “Πήγα στο ξενοδοχείο και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να κοιτάξω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Ήταν πολύ περίεργο γιατί δεν με αναγνώριζα. Σοκαρίστηκα. Ήμουν μαυρισμένη, τα μαλλιά μου είχαν ανοίξει, τα μάγουλά μου είχαν μπει μέσα. Ήμουν ένας άνθρωπος από άλλη φυλή. Όταν μπήκα στο ντουζ ένιωθα ότι με λούζει ένας καταρράκτης. Έμεινα 45 λεπτά. Έβαλα καθαρά ρούχα, ξάπλωσα στο κρεβάτι, διάβασα ένα κεφάλαιο από το βιβλίο Τι είναι Αγάπη, του Osho και απολάμβανα τη μοναχικότητά μου. Την υπόλοιπη εβδομάδα, έτρωγα συνέχεια, με αποτέλεσμα να πάρω τα πέντε κιλά από τα οκτώ που έχασα. Εκείνη τη μέρα έφαγα επτά muffins”.

Tags σοφη πασχαλη, survivor, showbiz κύπρος, gossip, ΣΙΓΜΑ, κιλά


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0283 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4160 s // Total time: 2.4444 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X