Η επιστροφή της Κολιδάς στην Ελλάδα και η αποζημίωση για τον τραυματισμό της


Η επιστροφή της Κολιδάς στην Ελλάδα και η αποζημίωση για τον τραυματισμό της

Ποια είναι τα δικαιώματα της παίκτριας;

Από χθες το απόγευμα έγινε γνωστό το τροχαίο που είχαν οι "Μαχητές" προκαλώντας δυο σοβαρούς τραυματισμούς, αυτούς της Ειρήνης Κολιδά και του Μάριου Πρίαμου.

Διαβάστε επίσης: Ο Γουίλι αποκάλυψε την συνομιλία που είχε με τον Αγγελόπουλο και δεν είδαμε ποτέ [βίντεο]

Στο συμβούλιο της Πέμπτης ακούσαμε από τους ίδιους τους παίκτες όλα όσα είχαν συμβεί την μέρα του τροχαίου αλλά και πως αντέδρασαν. Μια πολύ συγκινητική βραδιά όπου στο τέλος, ο Σάκης Τανιμανίδης ρώτησε την Ειρήνη Κολιδά αν θα συνεχίσει και εκεί του απάντησε πως αν και θέλει πολύ ο τραυματισμός της δεν της επιτρέπει. 

Η παίκτρια των "Μαχητών" έσπασε δυο πλευρά και επιστρέφει εσπευσμένα στην Ελλάδα μετά από εντολή γιατρών. Τι θα συμβεί όμως με την αποζημίωση της γυμνάστριας;

Διαβάστε επίσης: Survivor: Οι πρώτες εικόνες και δηλώσεις των τραυματιών, Ειρήνης Κολιδά και Μάριου Πρίαμου

Το athensmagazine.gr, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, γνωρίζει πως η Ειρήνη Κολιδά δεν δικαιούται αποζημίωση διότι στους όρους του συμβολαίου που έχουν υπογράψει οι παίκτες, κανείς από τους συμμετέχοντες δεν δικαιούνται αποζημίωση, ούτε σε περίπτωση... θανάτου! Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως η μεταφορά των παικτών είναι μέρος του παιχνιδιού, οπότε όλα αυτά υπάρχουν μέσα στο συμβόλαιο.

Ο ΣΚΑΪ λοιπόν είναι καλυμμένος στην υπόθεση ενώ αξίζει να μάθουμε πως θα κινηθεί η οικογένεια και οι δικηγόροι της Ειρήνης Κολιδά καταφεύγοντας μέσω της νομικής οδού για να διεκδικήσει το έπαθλο.

Tags ειρηνη κολιδα, survivor, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9461 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3779 s // Total time: 3.3241 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X