Mega Brands Fashion Bazaar με εκπτώσεις μέχρι και 80%


Mega Brands Fashion Bazaar με εκπτώσεις μέχρι και 80%

Για εσάς που αγαπάτε τη μόδα και λατρεύετε τα μεγάλα brands, έρχεται κάτι που δεν πρέπει να χάσετε… το Μega Brands Fashion Bazaar!

Περισσότερα από 100 γνωστά brands, συναντιόνται στο περίπτερο 4 της Κρατικής Έκθεσης, από 4 μέχρι 9 Απριλίου, δίνοντάς σας την ευκαιρία, για 6 μέρες μόνο, να τα αποκτήσετε με εκπτώσεις μέχρι και 80%. Τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της μόδας, όπως Boss Orange, Converse, DKNY Jeans, DSQUARED, Links of London, Folli Follie, Νike και άλλα πολλά ανδρικά, γυναικεία και παιδικά brands μπορούν να γίνουν δικά σας, σε μειωμένες τιμές.

Εμπλουτίστε την γκαρνταρόμπα σας με ρούχα, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ που θα αλλάξουν τις εμφανίσεις σας και θα ανανεώσουν το στυλ σας, μέσα από μια μεγάλη συλλογή αγαπημένων brands για όλα τα γούστα, που φέρουν την υπογραφή διάσημων σχεδιαστών.

Δείτε όλα τα brands και μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα www.megabrandsfashionbazaar.com και στη σελίδα του Mega Brands Bazaar στο Facebook

Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας: /Τρίτη – Κυριακή (4-9 Απριλίου) / 10:00 - 20:00

Διεύθυνση & Επικοινωνία: Κρατική Έκθεση, Περίπτερο 4 Hλία Παπακυριακού 2415, Έγκωμη τηλ. 96909811 /info@megabrandsfashionbazaar.com. 

Tags Mega Brands Fashion Bazaar, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2284 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2695 s // Total time: 3.4979 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X