Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η γυμναστική που προτείνει σε νέες μανούλες!


Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η γυμναστική που προτείνει σε νέες μανούλες!

Έτσι έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Mετά τον ερχοµό της κόρης της, Λυδίας, η ηθοποιός αποφάσισε να µπει σε πρόγραµµα γυµναστικής για να βελτιώσει τη φυσική της κατάσταση. Από πέρσι, µε την καθοδηγηση του personal trainer Κρις Βάλλας, αθλείται κάνοντας crossfit, λάστιχα και TRX σε γυµναστήριο αλλά και σε υπαίθριους χώρους.

"Tο περασµένο καλοκαίρι που βρισκόµουν σε θεατρική περιοδεία ήµουν εντελώς ελεύθερη στη διατροφή µου και έτρωγα ό,τι ήθελα. Τώρα που ξεκίνησε η Άνοιξη και µπαίνω ξανά σε πρόγραµµα µε τη δουλειά, αποφάσισα όχι µόνο να προσέξω τη διατροφή µου, αλλά και να γυµναστώ» επισηµαίνει στο ΟΚ! η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. "Ήθελανα επανέλθω στην προηγούµενη σιλουέτα µου και να ξαναβρώ τη γραµµή που είχα πριν από την εγκυµοσύνη. Το σώµα µου άλλαξε. Είχα πάρει 20 κιλά" αποκαλύπτει και εξηγεί: "Δεν ήταν όµως όλα τα κιλά λίπος. Είχα πολύ πρήξιµο. Τα περισσότερα κιλά ήταν από κατακράτηση υγρών. Μετά τη γέννα έχασα 15 κιλά σε δέκα µέρες".

"Πάντα είχα καλή σχέση µε το σώµα µου και το φρόντιζα. Βέβαια, δεν είµαι άνθρωπος του γυµναστηρίου, δεν µπορώ να ακολουθώ κάτι σε σταθερή βάση. Για παράδειγµα, παλαιότερα έκανα για πολλά χρόνια καποέιρα και ήµουν από τις πρώτες µαθήτριες, γιατί µε κέρδισε αµέσως". Ο φακός του περιοδικού απαθανάτισε την ηθοποιό µε τον personal trainer Κρις Βάλλας σε υπαίθριο χώρο στο Ν. Ηράκλειο. "Η Πηνελόπη αθλείται µε ασκήσεις που εστιάζουν στο βάρος του σώµατος. Κάνει σκουότ, πους-απ, άρσεις θανάτου –η πιο διαδεδοµένη άσκηση στην Αµερική–  και βάρη. Εκτός από το γυµναστήριο, προπονείται και σε εξωτερικό χώρο, κάνοντας τζόκινγκ και ασκήσεις µε λάστιχα και αλτήρες» εξηγεί ο Κρις Βάλλας. «Δεν έχω αγχωθεί καθόλου για τα κιλά της εγκυµοσύνης. Δεν µε αφορά αυτό το κοµµάτι και δεν ανήκω στην κατηγορία των γυναικών που τους πιάνει τρέλα µε αυτό το θέµα. Ξέρω τι πρέπει να κάνω για να επανέλθει το σώµα µου και είµαι πολύ χαλαρή» λέει η Πηνελόπη, τονίζοντας: "Θέλω κυρίως να ενδυναµώσω τους µυς µου. Δεν θέλω κοιλιακούς, αλλά ένα φυσιολογικό και υγιές σώµα". Η ευτυχισµένη µητέρα, που από την εγκυµοσύνη της της έχουν µείνει τρία επιπλέον κιλά, διευκρινίζει: "Θηλάζω ακόµα τη µικρή, αλλά τις τελευταίες τρεις εβδοµάδες προσέχω λίγο τη διατροφή µου. Φροντίζω κυρίως το δείπνο µου να είναι ελαφρύ, επιλέγοντας σαλάτα ή γιαούρτι µε φρούτα και µέλι".

ΤΡΙΚΕΦΑΛΟΙ

Με βαράκια τριών κιλών η ηθοποιός κάνει επίσης ασκήσεις για να τονώσει τους τρικεφάλους της.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ - ΣΚΟΥΟΤ

"Αποτελούν από τις πιο αγαπηµένες ασκήσεις της Πηνελόπης. Είναι δυναµικές και γυµνάζουν το σώµα από τη µέση και κάτω, δηλαδή γλουτούς και γοφούς" εξηγεί ο Κρις Βάλλας. "Με τον Κρις είµαστε φίλοι τουλάχιστον 20 χρόνια. Νιώθω οικεία µαζί του και ήθελα να κάνω προπόνηση µόνο µε αυτόν" λέει η Πηνελόπη.

ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΩΜΩΝ

Η ηθοποιός κάνει εκτάσεις ώµων µε λάστιχο. Αθλείται τουλάχιστον τρεις φορές την εβδοµάδα, και κυρίως πρωινές ώρες.

Πηγή: Περιοδικό "OK!"

Tags πηνελοπη αναστασοπουλου, γυμναστικη, άσκηση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2210 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2278 s // Total time: 2.4489 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X