Μάθετε που μπορείτε να βρείτε εισιτήρια για τα Βραβεία "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2016"


Μάθετε που μπορείτε να βρείτε εισιτήρια για τα Βραβεία "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2016"

12 χρόνια Βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2016, που παρουσιάζει η Shiseido. Tην Τρίτη 25 Απριλίου 2017 στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.  

Όλα όσα πίστεψες είναι εδώ…
όλα όσα αγωνίστηκες είναι εδώ…
η δική σου ιδέα…
το δικό σου δέντρο

Οι πιο δημιουργικές, πρωτοπόρες, υπέροχες γυναίκες της Κύπρου επιβραβεύονται, επιβεβαιώνοντάς μας ότι η ζωή ξεκινά από μία ιδέα που ανθίζει σε κάθε μικρή ή μεγάλη στιγμή.

H Madame Figaro για δωδέκατη συνεχή χρονιά διοργανώνει το θεσμό Γυναίκες της Χρονιάς, τον οποίο παρουσιάζει η Shiseido την Τρίτη, 25 Απριλίου 2017 στις 19.30, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, στη Λευκωσία. Οικοδεσπότες της λαμπερής βραδιάς οι Κωστής Μαραβέγιας και Πάνος Μουζουράκης! Special Guest Star της βραδιάς η Έλενα Παπαρίζου. Η βραδιά αναμένεται μοναδική, γεμάτη εκπλήξεις, συναίσθημα και συγκίνηση. Οι βραβεύσεις αυτές είναι ένας θεσμός που τιμά τις γυναίκες της Κύπρου και αναγνωρίζει την αξία, τον κόπο, την προσπάθεια, τις θυσίες που κάνουν προκειμένου να ανταπεξέλθουν στην καθημερινότητά τους.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση και όλο το concept της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος με το μοναδικό του ταλέντο ετοιμάζει μία βραδιά γεμάτη εκπλήξεις που θα μας καθηλώσουν.

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει και γι’ ακόμα μια χρονιά η βραδιά θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα, που θα επιλέξει η Γυναίκα της Χρονιάς, η οποία θα βραβευτεί στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά.

Αγοράστε τα εισιτήριά σας και μάθετε περισσότερες πληροφορίες στο www.soldouttickets.com.cy ή στο 70007705.
Τιμές εισιτηρίων:
€45 Πλατεία
€30 Εξώστης
Μαζί με κάθε εισιτήριο εξασφαλίζετε και την είσοδό σας στο after party στο State by Occhio.
Το εισιτήριο μόνο για το after party είναι €20

Όπως κάθε χρόνο, η Madame Figaro, το πρώτο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου -με τη βοήθεια ειδικής επιτροπής η οποία συστάθηκε αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό- κατέληξε στις τελικές πέντε υποψήφιες για κάθε κατηγορία, ζητώντας από τις αναγνώστριές της να ψηφίσουν και να αναδείξουν ανάμεσα σε 45 υποψήφιες σε 9 κατηγορίες τις πρώτες ανάμεσα στις ίσες.
Fashion Designers, Ερμηνεύτριες, Ηθοποιοί, Δημιουργοί/Εικαστικοί, Αθλήτριες, Eπιστήμονες/Ακαδημαϊκοί, Επαγγελματίες/Επιχειρηματίες, γυναίκες που προσφέρουν στον άνθρωπο και στο κοινωνικό σύνολο και γυναίκες που διακρίθηκαν για την καινοτόμο δράση τους. Όλες έχουν εργαστεί σκληρά, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις δραστηριότητές τους κατά την περίοδο Σεπτέμβριος 2015 – Σεπτέμβριος 2016 και τώρα ήρθε η δική μας σειρά να τις επιβραβεύσουμε.

Οι μοναδικοί και απόλυτοι κριτές καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας για την ανάδειξη των Γυναικών της Χρονιάς ήταν το αναγνωστικό κοινό της Madame Figaro. Συγκεκριμένα 19,577 αναγνώστες ψήφισαν και ανέδειξαν τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2016. Η καταμέτρηση των ψήφων έγινε με την εγκυρότητα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Το hashtag των βραβείων είναι #MFAWARDS2016
Ανεβάστε τα δικά σας σχόλια και φωτογραφίες για τα βραβεία.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ: SHISEIDO
ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ
ΧΟΡΗΓΟΣ  ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: DOVE
ΧΟΡΗΓΟΙ: BEAUTY LINE, KERASTASE, ΕΥΡΗΚΑ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ, KABA VINO CULTURA
ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ: HILTON CYPRUS
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ: Η COBALT
ΟΔΗΓΕΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: ΤΟ MINI
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: GLORIA JEANS, G4S, OCCHIO HOSPITALITY GROUP, LINKS OF LONDON
Η ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ TΩΝ ΨΗΦΩΝ ΕΓΙΝΕ με την εγκυρότητα του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Tags madame figaro awards 2016, βραβεια, γυναικες της χρονιας 2016


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4586 s (229 Queries.) // Parse time: 0.7356 s // Total time: 3.1943 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X