Η limited edition συλλογή της Ramon Filip "La bohème"


Η limited edition συλλογή της Ramon Filip "La bohème"

Δείτε τις εικόνες

Για το καλοκαίρι του 2017, η Ramona Filip ευθυγραμμίζει το όραμά της για μποέμ αίγλη με τη σύγχρονη γυναίκα, δημιουργώντας κομμάτια με βάση την παραδοσιακή τέχνη και χειροτεχνία.

Η νομαδική ζωή εμπνέει τη νέα Ramon Filip συλλογή-κάψουλα: πολύχρωμα ρούχα, ζωγραφισμένα καραβάνια με έντονα χρώματα, εκκεντρικά κοσμήματα, παθιασμένη μουσική και ξυπόλητος χορό. Η σχεδιάστρια ενσωματώνει επιρροές από ρουμανικές λαϊκές παραδόσεις σε συνδυασμό με παραδοσιακές τεχνικές από όλο τον κόσμο, με αποτέλεσμα μια υπέροχη συλλογή με μοναδικά κομμάτια.

Το λευκό πουκάμισο αποκτά νέα ταυτότητα με χρωματικές παραλλαγές σε λευκό, σκούρο μπλε, πύρινο πορτοκαλί και ογκώδη μανίκια από κορυφαίας ποιότητας βαμβακερά-μεταξωτά υφάσματα. Οι περίτεχνες διακοσμητικές λεπτομέρειες γύρο από το λαιμό, με αμέτρητες χάντρες κεντημένες στο χέρι, κέρματα και πολύχρωμα κρόσσια, υπογραμμίζουν τις αριστοτεχνικές ικανότητες της Ramon Filip.

Τα εκθαμβωτικά μεταξωτά φορέματα, χειροποίητα διακοσμημένα με χρυσοκέντητες κλωστές, ηχούν  εξωτισμό, βασιλική υπεροχή και ρομαντισμό, σαν να ξεπήδησαν από το πιο όμορφο μυθιστόρημα. Μια ιστορία αγάπης.
Η συλλογή αυτή αποτελεί μια αξιόλογη ερμηνεία του παρελθόντος μέσα από σύγχρονα, one-off κομμάτια ιδανικά για τις γυναίκες του σήμερα. Τις γυναίκες που τιμούν την παράδοση διατηρώντας το ελεύθερο τους πνεύμα και το ανεπιτήδευτο στυλ τους. 



Τηλ: 99492678 / e-mail: info@ramonfilip.com / www.RamonFilip-Shop.com / Facebook / Instagram

Tags Ramona Filip, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5438 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4347 s // Total time: 2.9785 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X