Στο 1ο Φεστιβάλ Γνώσης, τα παιδιά θα διασκεδάσουν


Στο 1ο Φεστιβάλ Γνώσης, τα παιδιά θα διασκεδάσουν

Με δημιουργικές δραστηριότητες και παιδικές συναυλίες με δωρεάν είσοδο, στο Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου ανοίγει τις πόρτες του σε μικρούς και μεγάλους και μας προσκαλεί στο 1ο Φεστιβάλ Γνώσης που θα λάβει χώρα από τις 7-9 Απριλίου 2017, στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κύπρου (Λεωφ. Πανεπιστημίου 1, Αγλαντζιά).

Ειδικά για τους μικρούς φίλους του Πανεπιστημίου θα δημιουργηθεί Παιδική Γωνιά, στις 8 και 9 Απριλίου 2017, η οποία θα λειτουργεί από τις 11.00-13.00 και από τις 15.00-18.00. Εκεί, τα παιδιά ηλικίας 4-10 ετών θα τύχουν επίβλεψης και θα απασχοληθούν με διάφορες δημιουργικές δράσεις, όπως είναι θεατρικά παιχνίδια σχετικά με τις επιστήμες και την έρευνα και εικαστικά εργαστήρια.

Στο πλαίσιο της Παιδικής Γωνιάς θα δοθούν και δύο συναυλίες με αφήγηση για παιδιά, το Σάββατο, 8 Απριλίου στις 16.00 και την Κυριακή, 9 Απριλίου στις 12.00. Ο συγγραφέας και μουσικός Δημήτρης Μπασλάμ θα αφηγηθεί την ιστορία της μασκότ του Πανεπιστημίου Κύπρου Σοφίας, της μικρής μέλισσας με τα κόκκινα μαλλιά και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα. Θα εξιστορήσει το πού την οδηγεί η μεγάλη της περιέργεια και η προσπάθειά της να απαντήσει στα αμέτρητα ερωτήματα που προέκυψαν μετά το γράμμα της νταντάς της, για τον εξαφανισμό μιας ολόκληρης κυψέλης. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus

Tags 1ο Φεστιβάλ Γνώσης, go out, διασκεδαση, εκδηλωση, φεστιβάλ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2521 s (291 Queries.) // Parse time: 0.3277 s // Total time: 3.5797 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X