Κατερίνα Λάσπα: Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό αν μάθετε πόσα κιλά πήρε στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης


Κατερίνα Λάσπα: Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό αν μάθετε πόσα κιλά πήρε στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης

Τι αποκάλυψε η ίδια

Όπως και στην πρώτη της εγκυμοσύνη, έτσι και στη δεύτερη, η φουσκωμένη κοιλίτσα της Κατερίνας Λάσπα άργησε να εμφανιστεί και στον 7ο μήνα της κύησης παραμένει εντυπωσιακά fit.

"Να χτυπήσω ξύλο γιατί το θεωρώ ευλογία και τύχη, μου έχει φερθεί πάρα πολύ καλά κι αυτό το παιδάκι μου, όπως και ο Θεός. Είμαι ευλογημένη γιατί έχω μια πολύ κανονική και εύκολη εγκυμοσύνη και έτσι μπορώ να έχω πλήρη δραστηριότητα, να γυμνάζομαι με ασκήσεις προσαρμοσμένες στην κατάσταση και τις ανάγκες μου", λέει η Κατερίνα που στο παρελθόν έκανε πρωταθλητισμό στην κολύμβηση και το σώμα της ήταν πάντα ιδιαίτερα αθλητικό. "Μόνο όταν πρωτοήρθα στην Αθήνα για ένα μεγάλο διάστημα δεν γυμναζόμουν καθόλου. Μέχρι που βρήκα έναν προπονητή από τον Κορυδαλλό, το Λεωνίδα Ρηγούτσο, ο οποίος με ανέλαβε έναν Οκτώβριο 63 κιλά και τον Ιούνιο με είχε παραδώσει, υγιέστατη, δυνατή και φέτες στα 53 κιλά με 12% λίπος. Ήταν η πρώτη χρονιά που δεν δούλεψα στην Αθήνα μετά τη συνεργασία μου με το Star και είχα αφιερώσει πολύ χρόνο σε αυτό. Αυτό το αποτέλεσμα δουλεύω και συντηρώ όλα αυτά τα χρόνια και πλέον γυμνάζομαι με τον Γιώργο Βεϊσάκη, personal trainer και διακεκριμένο πρώην αθλητή στο στίβο, που με προσέχει πολύ και τον ευχαριστώ για αυτό", εξηγεί στο ελληνικό περιοδικό "People". Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της έχει πάρει μόλις 7 κιλά και θεωρεί πως μέχρι να γεννήσει (τελευταία ημερομηνία που έχει δώσει ο γιατρός είναι η 25ηΜαίου) θα φτάσει τα 8-9.

Διαβάστε επίσης: Έτσι αποκάλυψε το φύλο του μωρού της επώνυμη Ελληνίδα!

Mέσα από το website ευεξίας που έχει το www.keepup.gr προτείνει μια καθημερινότητα που δίνει ενέργεια και υγεία σε ψυχή και σώμα. Eκεί, μέσα στις επόμενες μέρες, θα παρουσιάσει βίντεο με ασφαλείς ασκήσεις εκγύμνασης για εγκύους από 4 μηνών, αλλά και τον δικό της προσωπικό τρόπο εκγύμνασης που είναι πιο σκληρός και δεν προτείνει σε καμία περίπτωση σε όλες τις εγκυμονούσες –καθώς ούτε όλες οι εγκυμοσύνες είναι οι ίδιες, ούτε όλες οι γυναίκες έχουν την ίδια φυσική κατάσταση και θεωρεί απαραίτητο πριν από την οποιαδήποτε δραστηριότητα κάθε μέλλουσα μανούλα να συμβουλεύεται τον γιατρό που την παρακολουθεί.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψε στον Αρναούτογλου την πλαστική επέμβαση: "Μείωσα το στήθος μου" [βίντεο]

Tags Κατερίνα Λάσπα, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4794 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2209 s // Total time: 2.7003 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X