Διάσημοι που κερατώνουν... κατά συρροή


Διάσημοι που κερατώνουν... κατά συρροή

Μάθετε ποιοι είναι αυτοί...

Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι σταρ του Hollywood που έχουμε μάθει πως έχουν απατήσει την σύντροφο ή τον σύντροφο τους ενώ δεν είναι λίγοι και εκείνοι που το έχουν κάνει... σύστημα!

Kαι ο ριάλιτι σταρ Dean McDermott έχει βαρύ ιστορικό στο θέμα της απιστίας. Το 2005  υπήρξε παντρεμένος με την Mary Jo Eustace από το 1993 και είχαν μαζί δύο παιδιά ενώ το 2005 στα γυρίσματα στης ταινίας Mind Over Murder γνώρισε την Tori Spelling η οποία ήταν και εκείνη παντρεμένη την περίοδο εκείνη όπως φαίνεται όταν γνωρίστηκαν οι δυο τους είδαν πεταλουδίτσες και ζήτησαν διαζύγιο και οι δύο έτσι ώστε να είναι μαζί και να παντρευτούν το 2006.

Πολλά reality shows και τέσσερα παιδιά αργότερα μαθεύτηκε πως εκείνος της απατούσε στον Καναδά και χρειάστηκε να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης από το σεξ.

Και ο Arnold Schwarzenegger κατέστρεψε τη σχέση του με τη Maria Shriver εξαιτίας της απιστίας του ενώ το σκάνδαλο με την οικονόμο του σπιτιού του Patty Baena η οποία αποκάλυψε στον Schwarzenegger ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της, μόλις το 2011 έφερε το τέλος του γάμου του με την Maria Shriver.

Φήμες θέλουν τον Ashton Kutcher να κερατώνει διαρκώς την Demi Moore στη διάρκεια της σχέσης τους. Πρώτα ήταν η Britney Johns με την οποία έκαναν έρωτα στο σπίτι που έμενε με την Moore και τα τρία της παιδιά. Μετά ήταν η Sarah Lial με την οποία εκείνος κοιμήθηκε στην έκτη επέτειο του με την  Demi Moore και δεν αποκλείεται να υπάρχουν και άλλες περιτπώσεις που δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας...

Ο γάμος του Dennis Quaid και της Meg Ryan φημολογείται πως έληξε εξαιτίας του παράνομου δεμσού της Ryan με τον Russell Crowe αλλά και ο Dennis δεν υπήρξε πιστός σε εκείνη για πάρα πολύ καιρό. Μάλιστα ο Quaid ξαναπαντρεύτηκε μετά το διαζύγιο του με την Ryan σύμφωνα με το TMZ αλλά αποδείχθηκε πως και ο γάμος αυτός... ναυάγησε εξαιτίας της απιστίας του Quaid.

Ο ηθοποιός Jack Nicholson έχει την φήμη πως είναι ένας από τους πιο μεγάλους γυναικάδες του Hollywood και όταν είχε δεσμό με την Anjelica Huston φήμες τον ήθελαν να έχει σχέση και με την Rebecca Broussard. Μάλιστα σύμφωνα με τις φήμες ο διάσημος ηθοποιός την είχε απατήσει πολλές φορές στη διάρκεια της σχέσης τους όλα τα 16 χρόνια που ήταν μαζί και μάλιστα έχει πει πως έχει κοιμηθεί με περισσότερες από 2000 γυναίκες.

Ο David Duchovny απατούσε την Téa Leoni για χρόνια πριν ζητήσει επαγγελματική βοήθεια για τον εθισμό του στο σεξ το οποίο τον έστειλε σε κλινική αποτοξίνωσης, ενώ η ειρωνεία είναι πως η σειρά στην οποία έπαιζε τον γυναίκα που δεν είναι άλλη από το Californication έκανε τεράστια επιτυχία.

Ο διάσημος παίκτης του γκόλφ Tiger Woods παραδέχτηκε δημόσια πως απάτησε τη σύζυγό του Elin, με δεκάδες ερωτικές συντρόφους- περισσότερες από 100- ενώ έχει περάσει χρόνο και σε κλινικής αποτοξίνωσης από το σεξ.

Και ο Jesse James είναι ένας από εκείνους που κερατώνουν επανειλημμένως αφού όσο ήταν παντρεμένος με την αγαπημένη ηθοποιό Sandra Bullock βγήκαν στην επιφάνεια πολλά ... κέρατα. Μόλις έχασε τη Bullock βρέθηκε στην αγκαλιά της Kat Von D σύμφωνα με την οποία εκείνος την κεράτωσε αρκετές φορές με διαφορετικές γυναίκες αποδεικνύοντας πως ο άνθρωπος δεν αλλάζει.

Η ηθοποιός Claire Danes γνώρισε τον τραγουδιστή Ben Lee το 1997 από την ηθοποιό Winona Ryder. Η Danes και ο Lee έμειναν μαζί μέχρι το 2003, οπότε και κυκλοφόρησε η φήμη πως είχε δεσμό με τον Billy Crudup. Η Claire Danes και ο Billy Crudup ξεκίνησαν τον παράνομο δεσμό τους το 2003, στα γυρίσματα του Stage Beauty και ενώ η επί 8 έτη φίλη του Κράνταπ ήταν τότε 7 μηνών έγκυος στο παιδί τους ενώ το 2007 η Danes τον απάτησε με τον Hugh Dancy με τον οποίο παντρεύτηκε το 2009.

Πριν το δεσμό του με την Sienna Miller ο Jude Law υπήρξε παντρεμένος με την Sadie Frost. Όταν ο Law και η η Frost χώρισαν το 2003 φήμες περί απιστίας κυκλοφόρησαν ως η αιτία του διαζυγίου τους και φυσικά ο Law ποτέ δεν επιβεβαίωσε ποτέ τις φήμες αυτές.  Όσο ήταν αρραβωνιασμένος με την Sienna Miller είχε μια παράνομη σχέση με την νταντά των παδιών του Dizzy Wright η οποία πούλησε στον Τύπο την ιστορία και εκείνος απολογήθηκε δημόασια στην Miller.

Tags hollywood, celebrities, διασημοι, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4249 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4237 s // Total time: 2.8487 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X