#STOPSUNAGEING: Η μεγάλη εκστρατεία του Korres κατά της γήρανσης από τον ήλιο


#STOPSUNAGEING: Η μεγάλη εκστρατεία του Korres κατά της γήρανσης από τον ήλιο

Για τη γήρανση της επιδερμίδας, ο ήλιο0ς είναι χειρότερος από το χρόνο

Ο "Μάρτης", το  βραχιολάκι πλεγμένο με άσπρες και κόκκινες κλωστές, θυμίζει κάθε 1η Μαρτίου την ανάγκη προστασίας από τον πρώτο ήλιο της άνοιξης. Πλέον, όμως, ο "Μάρτης" δεν αρκεί. Όπως δεν είναι αρκετό και ένα απλό αντηλιακό για να αντιμετωπίσει τα σημάδια γήρανσης που προκαλεί ο ήλιος, κάθε ημέρα, κάθε εποχή. Έτσι, ο παραδοσιακός "Μάρτης" γίνεται άσπρο και κόκκινο ribbon - The March Ribbon - και μεταφέρει το μήνυμα #stopsunageing.

FACTS

  • Ολόκληρο το φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας καταστρέφει την ελαστίνη του δέρματος και προκαλεί σημάδια γήρανσης - πανάδες, δυσχρωμίες, ρυτίδες, αφυδάτωση.
  • 80% της ορατής γήρανσης του δέρματος οφείλεται στη UV ακτινοβολία.
  • 23% των βλαβών από τον ήλιο πραγματοποιείται έως την ηλικία των 18 ετών, προσθέτοντας +10% για κάθε δεκαετία ζωής που ακολουθεί.
  • 75% της φθοράς από την ηλιακή ακτινοβολία προκαλείται όταν δεν βρισκόμαστε στην παραλία - κατά τη διάρκεια της οδήγησης, ενός περιπάτου ή της ενασχόλησης με τα φυτά.
  • 80% της UVA ακτινοβολίας φθάνει στο δέρμα ακόμα και τις ημέρες με συννεφιά - είναι ακτινοβολία που διαπερνά τα σύννεφα, αλλά και επιφάνειες όπως το τζάμι του αυτοκινήτου.
  • Οι ακτίνες UVB βλάπτουν το δέρμα όλο το χρόνο - ανακλαστικές επιφάνειες όπως το χιόνι, ο πάγος, ακόμα και το τσιμέντο διπλασιάζουν την αρνητική επίδρασή τους.
  • 15’ έκθεσης στις ακτίνες UVB κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και τη χρονική περίοδο μέγιστης έντασης,         11.00 – 14.00, είναι αρκετά για να προκαλέσουν φθορά στο δέρμα.

#STOPSUNAGEING

  • Η χρήση αντηλιακού με δείκτη προστασίας τουλάχιστον SPF30, αλλά και την ένδειξη προστασίας από τις ακτίνες UVA, συστήνεται κάθε ημέρα, κάθε εποχή.
  • Συνθέσεις πλούσιες σε αντιοξειδωτικά και ενυδατικά συστατικά ενισχύουν την προληπτική και επανορθωτική δράση ενάντια στα σημάδια γήρανσης που προκαλεί ο ήλιος.
  • H σωστή ποσότητα επάλειψης του προσώπου και λαιμού είναι 3mL (λίγο παραπάνω από ½ κ.γ.) για έναν ενήλικα. Η αντίστοιχη ποσότητα για ένα μέσο ενήλικο σώμα είναι 30mL προϊόντος (6 κ.γ.)
  • Ειδικότερα μετά από κολύμπι ή έντονη εφίδρωση, απαιτείται συχνή επάλειψη - κάθε δυο ώρες ή και συχνότερα.

#KORRESREDGRAPE

Η σειρά Κόκκινο Σταφύλι της ΚΟΡΡΕΣ παρέχει απόλυτη προστασία από τον ήλιο και τη γήρανση, καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Ξεπερνώντας την απλή αντηλιακή προστασία, η νέας γενιάς αντηλιακή κρέμα προσώπου προσφέρει:

  • Υψηλή αντηλιακή προστασία UVA / UVB
  • Αντιρυτιδική δράση
  • Προληπτική και επανορθωτική δράση κατά των πανάδων
  • Ενυδάτωση

Η tinted εκδοχή με φυσικές χρωστικές, προσθέτει στη λίστα και την ομοιόμορφη όψη.

Η σειρά προηγμένης αντηλιακής προστασίας προσώπου Κόκκινο Σταφύλι ενσωματώνει πρωτοποριακή τεχνολογία που βασίζεται στην αξιοποίηση 100% φυτικών βλαστοκυττάρων από ένα σπάνιο είδος Κόκκινου Σταφυλιού, πλούσιο σε ισχυρά αντιοξειδωτικές ουσίες, τα οποία προστατεύουν από τη φωτογήρανση.

Το εκχύλισμα Curcuma Longa ρυθμίζει τη σύνθεση μελανίνης και έχει αποδεδειγμένη προληπτική και επανορθωτική δράση κατά των πανάδων.

Το εκχύλισμα Garden Cress και οι ισοφλαβόνες Σόγιας μειώνουν την εμφάνιση πανάδων, ρυθμίζουν την έκκριση των χρωστικών, προσφέρουν λάμψη και ομοιόμορφο τόνο. Παράλληλα, ενυδατώνουν και απαλύνουν τις ρυτίδες.

Ένα silicone-free, νέας γενιάς αντηλιακό προϊόν για καθημερινή χρήση, που προσφέρει ορατή μείωση ρυτίδων και πανάδων - αποτέλεσμα που επιβεβαιώνεται από δερματολόγο.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον ήλιο και τη γήρανση του δέρματος, επισκεφθείτε το www.stopsunageing.com

 

Tags STOPSUNAGEING, κορρες, korres, face, αντηλιακο, sun care, προσωπο, Ομορφια, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1800 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3640 s // Total time: 2.5440 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X