Για πρώτη φορά! Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που χώρισαν Καρβέλας και Βίσση


Για πρώτη φορά! Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που χώρισαν Καρβέλας και Βίσση

Όλα όσα αποκαλύφθηκαν on air…

Στην εκπομπή της Φαίη Σκόρδα έδειξαν ένα απόσπασμα από την συνέντευξη που έδωσε στο Θέμο Αναστασιάδη ο Πέτρος Κωστόπουλος που εκτός από το δικό του χωρισμό, μίλησε και για τον χωρισμό της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα. Βλέπετε ο παρουσιαστής και τώρα κριτής γνωρίζει πολλά και για τους δυο αφού έχουν πολύ στενές φιλικές σχέσεις.

Διαβάστε επίσης: Η Έλενα Ακρίτα μιλά για την Άννα Βίσση

"Μια μέρα που ήταν στην Καλαμάτα και έκαναν συναυλία μαζί πάει και της λέει "Θέλω να χωρίσουμε". Του λέει "Γιατί;" και της απάντησε "Γιατί δεν έχω σεξουαλική διάθεση για σένα", αυτό αποκάλυψε και όπως ήταν φυσικό μείναμε με το στόμα ανοικτό!

Μετά από αυτές τις δηλώσεις, που προβλήθηκαν στο Πρωινό, η Φαίη Σκορδά είπε: "Φαντάζομαι ότι το πιο γνωστό είναι να το συζητήσεις με τον άλλον και είναι ένα κομμάτι για μένα που μπορεί να βρεθεί λύση για να το αλλάξεις, αν θέλουν και οι δύο πλευρές. Δεν είναι λόγος (το σεξ) για να διαλύσεις ένα σπίτι".

Διαβάστε επίσης: Δείτε το Νίκο Καρβέλα με βαμμένα μαύρα νύχια και βαμμένα μάτια

Και στη συνέχεια, η Φαίη πρόσθεσε σε έντονο ύφος: "Εμείς θα βγάλουμε συμπέρασμα ποιος ήταν καλά και ποιος δεν ήταν; Πάτε καλά; Εδώ εμείς οι ίδιοι δεν ξέρουμε σε μια σχέση τι ακριβώς συμβαίνει και γιατί αντιδράμε έτσι. Όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού δεν μπορείς να ξέρεις".

Δείτε το βίντεο: 


 

Tags αννα βισση, νικος καρβελας, πετρος κωστοπουλος, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8865 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3225 s // Total time: 3.2090 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X