Αυτά είναι τα 12 καλύτερα event της εβδομάδας


Αυτά είναι τα 12 καλύτερα event της εβδομάδας

Αυτά είναι τα πιο σημαντικά event της εβδομάδας που πρέπει να δεις

Η εβδομάδα κρύβει πολλά όμορφα πράγματα για να κάνεις, να δεις και να ακούσεις και φυσικά να περάσεις υπέροχα, μέχρι να έρθει και πάλι το επόμενο σαββατοκύριακο, το οποίο περιμένεις με αγωνία.

Θέατρο, προβολές σινεμά, μουσική και πολλά όμορφα πράγματα που θα μας κάνουν να περάσουμε καλά κι αυτήν την εβδομάδα...

Ένα κορίτσι εξαφανίζεται
Ο Μάριος Κακουλλής σκηνοθετεί "Το τέλειο έγκλημα» σε κείμενο της Μαρίνας Βρόντη και του Βαλεντίνου Κόκκινου, βασισμένο στην συλλογή έμμετρων ποιημάτων του Heinrich Hoffmann "Shockheaded Peter". Σε μία σύμπραξη, αυτή τη φορά, με τον χορογράφο Χάρη Κούσιο, δημιουργούν μία θεατρική φόρμα, εμπνευσμένη από τα αστυνομικά μυθιστορήματα εποχής. Ο Χάρης Κούσιος μετά την τελευταία του δουλειά στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, επιστρέφει στην Κύπρο για να χορογραφήσει για πρώτη φορά μια θεατρική παράσταση. Στην ιστορία του έργου παρακολουθούμε ένα κορίτσι που εξαφανίζεται. Ένα μυστήριο που πρέπει να λυθεί. Ένα έγκλημα που πρέπει να τιμωρηθεί. Ένας ντετέκτιβ αποφασισμένος να αναμετρηθεί με το τέλειο έγκλημα. Θα τα καταφέρει; Ποιος κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση της μικρής Άλις Στιούαρτ; Παίζουν: Βασίλης Χαραλάμπους, Παναγιώτης Κυριάκου, Πάνος Μακρής, Πολυξένη Σάββα, Τζωρτζίνα Τάτση.
Παραστάσεις Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή, Σπούτνικ, Λευκωσία, 20.30. Γενική Είσοδος: €12. Κρατήσεις/Πληροφορίες: 96455810 / 99926807.

Μπάμπης Τσέρτος - Ένας φίλος ήρθε απόψε από τα παλιά
"Ένας φίλος ήρθε απόψε από τα παλιά" Τον τίτλο αυτό αποφάσισε να χρησιμοποιήσει η 'Διάσταση' για να υποδεχθεί τον σπουδαίο Έλληνα τραγουδιστή Μπάμπη Τσέρτο με τον οποίο θα ταξιδέψουν παρέα μέσα από τα τραγούδια των Ατικ, Σουγιούλ, Τσιτσάνη και άλλων σπουδαίων δημιουργών.
Ένα ταξίδι που θα μας πάρει στα τραγούδια του χθές με τον μοναδικό τρόπο που η "Διάσταση" ξέρει και υπηρετεί τόσα χρόνια την ελληνική μουσική.
Εκτός από τον Μπάμπη Τσέρτο στη παράσταση θα συμμετέχουν η Παιδική Χορωδία, το Φωνητικό Σύνολο της "Διάστασης" και ομάδα μουσικών υπό την διεύθυνση του Άδμητου Πιτσιλλίδη.
Δευτέρα 20 Μαρτίου, Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού. Εισιτήρια: www.soldoutticketbox.com/25377277. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus.

Tags go out, διασκεδαση, εκδηλωση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.0698 s (252 Queries.) // Parse time: 0.9480 s // Total time: 5.0178 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X