21 ΜΑΡΤΙΟΥ, 2017

Έλενα Παπαρίζου: Τι λέει για την εμφανίσή της στη 12η απονομή των βραβείων "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς"

shareit!

Πλησιάζει η μέγαλη βραδιά αφιερωμένη στις γυναίκες της Κύπρου

Οι πιο δημιουργικές, πρωτοπόρες, υπέροχες γυναίκες της Κύπρου επιβραβεύονται, επιβεβαιώνοντάς μας ότι η ζωή ξεκινά από μία ιδέα που ανθίζει σε κάθε μικρή ή μεγάλη στιγμή. H Madame Figaro για δωδέκατη συνεχή χρονιά διοργανώνει το θεσμό Γυναίκες της Χρονιάς, τον οποίο παρουσιάζει η Shiseido την Τρίτη, 25 Απριλίου 2017 στις 19.30, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, στη Λευκωσία. Οι βραβεύσεις αυτές είναι ένας θεσμός που τιμά τις γυναίκες της Κύπρου και αναγνωρίζει την αξία, τον κόπο, την προσπάθεια, τις θυσίες που κάνουν προκειμένου να ανταπεξέλθουν στην καθημερινότητά τους. Η βραδιά αναμένεται μοναδική, γεμάτη εκπλήξεις, συναίσθημα και συγκίνηση. Οικοδεσπότες της λαμπερής βραδιάς οι Κωστής Μαραβέγιας και Πάνος Μουζουράκης! Special Guest Star της βραδιάς η Έλενα Παπαρίζου η οποία δήλωσε για αυτή την εμφάνισή της: "Είμαι πολύ χαρούμενη που θα βρίσκομαι σύντομα και πάλι στην Κύπρο και ειδικά για ένα τέτοιο θεσμό όπως είναι τα βραβεία "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς". Είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε και να επιβραβεύουμε τις γυναίκες που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ξεχώρισαν… και μέσω της Madame Figaro το έργο αυτών των γυναικών αναδεικνύεται.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση και όλο το concept της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος με το μοναδικό του ταλέντο ετοιμάζει μία βραδιά γεμάτη εκπλήξεις που θα μας καθηλώσουν.

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει και γι’ ακόμα μια χρονιά η βραδιά θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα, που θα επιλέξει η Γυναίκα της Χρονιάς, η οποία θα βραβευτεί στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά.

Αγοράστε τα εισιτήριά σας και μάθετε περισσότερες πληροφορίες στο www.soldouttickets.com.cy ή στο 70007705.
Τιμές εισιτηρίων: €45 Πλατεία / €30 Εξώστης
Μαζί με κάθε εισιτήριο εξασφαλίζετε και την είσοδό σας στο after party στο State by Occhio. Το εισιτήριο μόνο για το after party είναι €20

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com