Απόστολος Γκλέτσος: Αποκαλύπτει την ιδιαιτερότητα που θα έχει η συμμετοχή του σε κυπριακή σειρά!


Απόστολος Γκλέτσος: Αποκαλύπτει την ιδιαιτερότητα που θα έχει η συμμετοχή του σε κυπριακή σειρά!

Όλες οι λεπτομέρειες για τη συνεργασία με τον Ανδρέα Γεωργίου

Ο Απόστολος Γκλέτσος, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μερικές εβδομάδες πρόκειται να κάνει come back στην τηλεόραση και μάλιστα, σε κυπριακή σειρά.

Ο γοητευτικός ηθοποιός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τα κοινά και οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο “Πρώτο Θέμα”, αποκάλυψε πως του έγινε η πρόταση και τους λόγους που την αποδέχθηκε.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο όρος του Απόστολου Γκλέτσου για να συμμετάσχει σε κυπριακή σειρά!

Ο Γκλέτσος, είπε χαρακτηριστικά: “Σου υπενθυμίζω είμαι ένας άνθρωπος που προέρχεται από τον χώρο, 50 ετών πια, που έχει γράψει χιλιόμετρα στο θέατρο και την τηλεόραση. Με πήρε λοιπόν ο Ανδρέας Γεωργίου τηλέφωνο, μου έκανε την πρόταση, το σκέφτηκα και είπα "ναι". Δεν ήταν μια απασχόληση που θα αποσπούσε πολύ χρόνο από τα καθήκοντα μου. Ίσα-ίσα, θα μου έδινε τη δυνατότητα να πάρω το οξυγόνο μου. Το έχω ξαναπεί, ο χώρος της τέχνης ως βασική δουλειά δεν μου λείπει, έχω αφιερώσει πια τη ζωή μου στα κοινά. Κάποια καλώς εννοούμενα καλλιτεχνικά τσιμπολογήματα όμως  δεν κάνουν κακό. Θα απασχολούμαι δύο-τρείς ημέρες τον μήνα”.

Tags Απόστολος Γκλέτσος, ανδρεας γεωργιου, showbiz κύπρος, gossip, τατουάζ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8386 s (233 Queries.) // Parse time: 1.0310 s // Total time: 3.8696 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X