Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Με ποια πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια είχε σχέση και δεν το μάθαμε ποτέ;


Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Με ποια πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια είχε σχέση και δεν το μάθαμε ποτέ;

Δεν πάει το μυαλό σας!

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βγήκε από μία μεγάλη σε διάρκεια σχέση, που όλοι πίστευαν πως θα οδηγούσε στα σκαλιά της εκκλησίας, εκείνη με τη Χριστίνα Κοντοβά.

Ωστόσο, ο ηθοποιός σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχει υπάρξει ζευγάρι με τη Νατάσσα Μποφίλιου, για ενάμιση χρόνο, κάτι που δεν γνώριζαν πολλοί.

Διαβάστε επίσης: H πρώτη δημόσια εμφάνιση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη με τη νέα του σύντροφο [βίντεο]

“Με τη Νατάσσα ήμασταν ένα χρόνο και κάτι. Βγήκε προς τα έξω όταν ήμασταν προς το τέλος της σχέσης μας. Εννοείται πως χαίρομαι με την επιτυχία της Νατάσσας. Τη γνώρισα μία περίοδο που μόλις είχε κάνει τον πρώτο της δίσκο και τώρα έχει πάρει μία θέση που της αξίζει. Δούλεψε πάρα πολύ και αυτό φαίνεται με τα χρόνια. Έχει αυτό το άστρο. Αυτό που είχα διακρίνει όταν τη γνώρισα που ήταν πιο πιτσιρίκα. Νομίζω ότι η Νατάσσα εξελίχθηκε και είναι λίγο φυσιολογικό. Γιατί αλλιώς είναι να είσαι στα 26, 27 που τη γνώρισα εγώ. Τώρα έχει ωριμάσει, έχει γίνει μία γυναίκα. Δεν έχουμε επαφές σήμερα!”, είπε χαρακτηριστικά εκείνος. Δείτε πιο κάτω ένα σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο των δυο τους από το παρελθόν: 

 

Tags αλεξανδρος μπουρδουμης, νατασσα μποφιλιου, showbiz κύπρος, gossip, ζευγαρι, σχεση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4620 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3874 s // Total time: 2.8494 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X