19 ΜΑΡΤΙΟΥ, 2017

Παναγιώτης Μπουγιούρης: Κρυφός γάμος για τον ηθοποιό!

shareit!

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, τον οποίο απολαμβάνουμε τον τελευταίο καιρό στη σειρά εποχής του ΣΙΓΜΑ “Γαλάτεια”, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “OK!” και στον δημοσιογράφο, Γιώργο Μιχαήλ, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για την Κύπρια σύντροφό του, Κλέλια Μενελάου.

Ο ηθοποιός, κλήθηκε να απαντήσει αν τον ενοχλούν οι σέξι φωτογραφίες που ποστάρει η σύντροφός του κατά καιρούς στα social media, λέγοντας: “Δεν έχω μπει ποτέ σε τέτοια διαδικασία. Είναι όλα βέβαια θέμα πρόθεσης και καλής αισθητικής. Είναι σαν την ερώτηση που μου κάνουν πολλές φορές "Θα έκανες ποτέ γυμνό στο θέατρο ή στην τηλεόραση". Εξαρτάται εάν αυτό εξυπηρετεί δραματικούς λόγους για να εξυπηρετήσει την πλοκή και τη δομή του έργου και το χαρακτήρα εκεί μπορώ να το σκεφτώ. Εάν αυτό γίνεται για να δημιουργήσουμε μια ωραία αφίσα ή να παραπλανήσουμε το κοινό τότε δεν έχει λόγο να το κάνεις”.

Διαβάστε επίσης: Παναγιώτης Μπουγιούρης: Βρέθηκε κοντά στη σύντροφό του σε μια σημαντική στιγμή της

Όσον αφορά για το αν έχουν στα άμεσα σχέδια τους τον γάμο, ανέφερε: “Μπορεί να μην μάθετε πότε και πού θα παντρευτούμε. Δεν θα είχα πρόβλημα να παντρευτούμε στην Κύπρο αλλά σίγουρα θα με ενοχλούσε πολύ εάν γινόταν μια διαδικασία προβολής και διαφήμισης ο γάμος. Θα το έκανα με τέτοιο τρόπο σεβόμενος την οικογένειά μας και τους ανθρώπους που μας αγαπούν. ”

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com