Φίλος του Αγγελόπουλου βγήκε τηλεφωνική στην Μενεγάκη για να πει ότι θα ξανά τσακωθεί ο Γιώργος με τον Χανταμπάκη γιατί...


Φίλος του Αγγελόπουλου βγήκε τηλεφωνική στην Μενεγάκη για να πει ότι θα ξανά τσακωθεί ο Γιώργος με τον Χανταμπάκη γιατί...

Δείτε το βίντεο...

Για να παίξει βγήκε στο αέρα τηλεθεατής στην εκπομπή της Ελένη Μενεγάκη και μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Βαγγέλης ζήτησε να μιλήσει και για τον φίλο του, Γιώργο Αγγελόπουλο με τον οποίο ήταν συμπαίκτες το 2004 με 2005.

Διαβάστε επίσης: Survivor: Μάθετε τι τρώνε και τι πίνουν οι παίκτες πριν από κάθε αγώνισμα

"Ο Γιώργος είναι αυτό που βλέπετε είναι μαχητής... θα κερδίσει". Για τον καβγά με τον Στέλιο Χανταμπάκη είπε: "Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος ευθύς. Θέλει ότι του λες να του το λες κατάμουτρα. Πιστεύω εγώ πάλι θα έχει ξανά πρόβλημα με τον Χανταμπάκη και δεν πρόκειται να φτιάξουν οι σχέσεις τους. Όταν ο Γιώργος παρεξηγηθεί με κάποιον, δύσκολα ξαναγίνεται φίλος του".

Διαβάστε επίσης: Η απολογία της Χριστιάνας Αριστοτέλους on air! [βίντεο]

Η Κατερίνα Ζαρίφη τον ρώτησε εάν έχει σχέση ο Γιώργος Αγγελόπουλος: "Δεν θέλω να μπω στα προσωπικά του. Δεν μου αρέσει. Γιατί τον γνωρίζω και δεν θέλω να πάρω θέση σε αυτό".

Δείτε το βίντεο: 


 

Tags Στέλιος Χανταμπάκης, Γιώργος Αγγελόπουλος, ελενη μενεγακη, survivor, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2362 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3970 s // Total time: 2.6331 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X