19 ΜΑΡΤΙΟΥ, 2017

Mon Guerlain: Ένα άρωμα που δημιουργείται για μια ξεχωριστή, ειλικρινή και αυθεντική γυναίκα

Της Γεωργίας Γεωργίου

shareit!

Ήταν απαραίτητο να βρεθεί η πιο σπάνια και εξαιρετική λεβάντα, με μοναδικές οσφρητικές ιδιότητες που θα ικανοποιούν τις προσδοκίες του αρωματοποιού

Το Mon Guerlain είναι ένα εκχύλισμα από αληθινές ανθρώπινες σχέσεις με τους ανθρώπους που κάνουν τις δημιουργίες μας αυθεντικές. Όλα τα κοινά και έμπειρα συναισθήματα - από το χωράφι στο εργαστήριο - γίνονται νότες Guerlain, ένα άρωμα που δημιουργείται για μια ξεχωριστή, ειλικρινή και αυθεντική γυναίκα.

ΤΟ ΑΡΩΜΑ

Διακριτικό, απλό και γραφικό, θυμίζει  μπουκάλι ενός αλχημιστή και οφείλει το όνομά του στο "quadrilobe" για το πώμα, το οποίο σχηματίζεται από ένα στερεό κομμάτι και αποκτά ένα σχήμα που μοιάζει με τέσσερις λοβούς. Σήμερα, περιβάλλει το Mon Guerlain, το νέο άρωμα που αποτίει φόρο τιμής στη σύγχρονη θηλυκότητα με τον συνδυασμό των αντιθέσεων που εκφράζεται από τη δύναμη των ίσων γραμμών και τον αισθησιασμό των καμπύλων, προκαλώντας μια ισχυρή, ελεύθερη και αισθησιακή θηλυκότητα.

Η Carla Lavender, παρά το κλασικό αρρενωπό χαρακτηριστικό της στην αρωματοποιία, ενώνεται με την αισθησιακή και μυστηριώδη βανίλια Tahitensis. Ήταν απαραίτητο να βρεθεί η πιο σπάνια και εξαιρετική λεβάντα, με μοναδικές οσφρητικές ιδιότητες που θα ικανοποιούν τις προσδοκίες του αρωματοποιού Guerlain

SAMBAC JASMINE
Μαζεύεται  με την ανατολή του ήλιου, θυμίζοντας μας  ότι η θηλυκότητα είναι επίσης αποκαλυπτική  στην ομορφιά της αυγής. Είναι ο κρίκος που συνδέει την νόστιμη βανίλια με την λεβάντα. Είναι αυτό  που δίνει σ’ αυτή τη σύνθεση όλη της τη φινέτσα.

SANTALUM ALBUM SANDALWOOD
Εκφράζει τον  εσωτερικό πλούτο και αισθήματα που έχουν  όλες οι γυναίκες. Είναι το ξύλο που δίνει δύναμη και διατηρεί το μυστήριο της αιώνιας θηλυκότητας.

 

Το διαφημιστικό φιλμ γυρίστηκε στην Προβηγκία – εκεί όπου η Carla Lavender που χρησιμοποιεί ο Guerlain, μεγαλώνει και μαζεύεται - στη Γαλλία, μια χώρα που η Angelina Jolie και η οικογένειά της γνωρίζουν και αγαπούν για πολλά  χρόνια. Το διαφημιστικό φιλμ είναι μια συλλογική εργασία, με τη βοήθεια του Terrence Malick, της Angelina Jolie και του  Guerlain.

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com