18 ΜΑΡΤΙΟΥ, 2017

H La Mer παρουσιάζει το The Revitalizing Hydrating Serum

Της Γεωργίας Γεωργίου

shareit!

Ένα οικοσύστημα ζωτικής ενυδάτωσης

Με έμπνευση την ισορροπία της υγρασίας της γης, το νέο Revitalizing Hydrating Serum της La Mer αναπτύχθηκε με σκοπό να δημιουργήσει μια μίνι ατμόσφαιρα συνεχούς ενυδάτωσης που πλημμυρίζει το δέρμα με υγρασία για να ενισχύσει τη φυσική διαδικασία επούλωσης του για έντονη αναζωογόνηση. Η ζωτικότητα του δέρματος ξυπνά με μια σταγόνα τη φορά. 

Όπως και τα σύννεφα από μικροσκοπικά μικρο-σταγονίδια, το The Revitalizing Hydrating Serum εμπλουτίζει την επιδερμίδα με άμεση ενέργεια - που διαρκεί όλη την ημέρα - και ενυδάτωση, βοηθώντας την επιδερμίδα να προσελκύσει και να κρατήσει την υγρασία, παρέχοντας παράλληλα βασικά ενεργά συστατικά βαθιά μέσα στην επιφάνεια του δέρματος. Το νεανικό τοπίο της επιδερμίδας αναζωογονείται ενώ αποκτά πιο ελαστική μορφή από μέσα προς τα έξω για απαλή, ομαλή και πιο υγιή εμφάνιση. Η ζωτική σπίθα της επιδερμίδας ενεργοποιείται με τον μεταμορφωτικό Miracle Broth της La Mer και δύο νέα ένζυμα που προέρχονται από τη θάλασσα και μιμούνται τον φυσικό κύκλο υγρασίας της ατμόσφαιρας ώστε να ενεργοποιήσουν τη φυσική ενέργεια της επιδερμίδας για ανανέωση και επούλωση. Συμπύκνωμα από Lime Tea δημιουργεί μια αύρα αντιοξειδωτικής προστασίας.

Η βαθιά ενυδάτωση είναι μόνο η αρχή. Συνδυάστε τα αγαπημένα σας serum της La Mer για να εμπλουτίσετε το δέρμα σας με τη βαθιά δραστικότητα θάλασσας προέλευσης ενζύμων για στοχευμένη, προσαρμοσμένη μεταμόρφωση.

Το Ισχυρό Ενυδατικό Ένζυμο – δημιουργήθηκε από ένα διαδραστικό μείγμα πράσινης, καφέ και κόκκινης άλγης – και διεισδύει γρήγορα χαρίζοντας ελαστικότητα στην επιδερμίδα με μια θεραπεία ενυδάτωσης από μέσα προς τα έξω. Η αποκλειστική Τεχνολογία Διάσπασης Νερού της La Mer - Deconstructed WatersTM – βοηθά το ένζυμο να εισχωρήσει βαθιά στην επιδερμίδα ώστε να προσελκύσει και να διατηρήσει την υγρασία όλη την ημέρα. Η τεχνολογία που ρυθμίζει την ισορροπία του νερού της επιδερμίδας έχει βελτιστοποιηθεί για να βοηθήσει τις ζωτικής σημασίας θρεπτικές ουσίες να διεισδύσουν αποτελεσματικά στην επιφάνεια της επιδερμίδας και να διατηρήσουν την ισορροπία της υγρασίας της. Η εμφάνιση του δέρματος μεταμορφώνεται ενώ αποκτά ελαστικότητα από μέσα προς τα έξω και πιο ομαλή υφή.

Δημιουργήθηκε από ένα ισχυρά φορτισμένο μείγμα θαλάσσιων ενεργών συστατικών, το νέο Ένζυμο Ενεργοποίησης της Νεότητας ενεργοποιεί τη ζωτική ενέργεια της επιδερμίδας και αναβιώνει την εμφάνιση της. Ενεργειακά πλούσια θαλάσσια πεπτίδια, φύκια και θρεπτικά συστατικά έχουν υποστεί ζύμωση για ένα μήνα ώστε να δημιουργήσουν μια πανίσχυρη θαλάσσια ενέργεια με προηγμένη δραστηριότητα διατήρησης της νεανικής όψης της επιδερμίδας. Η θαμπή όψη και τα ορατά σημάδια της κόπωσης αντικαθιστώνται με ζωντάνια και ενέργεια.

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com