Νέα προϊόντα από την Clinique για νεανικό δέρμα


Νέα προϊόντα από την Clinique για νεανικό δέρμα

Με πλούσια, ισχυρή αντιγηραντική δράση της φρέσκιας βιταμίνης Γ

Το νέο Clinique Fresh Pressed System αξιοποιεί την πλήρη δύναμη της φρέσκιας βιταμίνης Γ, στην πιο υψηλή της συγκέντρωση, για να προσφέρει περισσότερη λάμψη, πιο ομοιόμορφο τόνο και να εξομαλύνει την υφή του δέρματος. Η βιταμίνη Γ έχει πιο ισχυρή δράση όταν είναι φρέσκια, καθώς με το πέρασμα του χρόνου χάνει τις φυσικές τις ιδιότητες. Η ειδική συσκευασία απομονώνει την βιταμίνη Γ μέχρι να ενεργοποιηθεί, διατηρώντας την φρεσκάδα και την πλήρη ισχύ της, προσφέροντας αξιοθαύμαστα αποτελέσματα μέσα σε 7 μόνο μέρες. Από την πρώτη κιόλας χρήση, θα νιώσετε το δέρμα σας πιο φωτεινό, πιο λαμπερό. Με τη συνεχή χρήση, θα παρατηρήσετε ότι το δέρμα σας είναι πιο σφριγηλό, με πιο ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, πιο μαλακό, με μειωμένες γραμμές και ρυτίδες και πιο νεανική λάμψη. Πρώτα καθαρίστε, και μετά ενισχύστε με την δύναμη της αγνής βιταμίνης Γ.    

                                     

Καθαρισμός: Αφυπνίστε την ανανέωση του δέρματος κάθε πρωί.

Clinique Fresh Pressed Renewing Powder Cleanser with Pure Vitamin

Ενεργοποιήστε αυτή την εξαιρετικά λεπτή σκόνη με νερό για μια συναρπαστική εμπειρία καθαρισμού, η οποία αποκαλύπτει πιο υγιές, πιο νεανικό δέρμα με αποδεδειγμένα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Το δέρμα ξυπνά άμεσα με ανανεωμένη υφή και πιο λαμπερή εμφάνιση. Η φόρμουλα είναι απαλή και δεν ξηραίνει την επιδερμίδα, κατάλληλη για καθημερινή χρήση, κάθε πρωί. Επαναφέρει την φυσική αναγέννηση των κυττάρων και προετοιμάζει το δέρμα για την θεραπεία με το Booster. Καινοτόμα φακελάκια μιας χρήσης, προστατεύουν την δραστικότητα της φόρμουλας, παρέχοντας έτσι την πιο φρέσκια, πιο αγνή μορφή Βιταμίνης Γ σε κάθε δόση.

Πώς να ενεργοποιήσετε την σκόνη καθαρισμού:

  • Αδειάστε την σκόνη σε βρεγμένο χέρι.
  • Προσθέστε νερό και αναμίξετε καλά μέχρι να γίνει σαπουνάδα.
  • Κάντε μαλακό μασάζ στο πρόσωπο.
  • Αφήστε για 1 λεπτό προς καλύτερη απορρόφηση την αγνής Βιταμίνης Γ.
  • Αφαιρέστε καλά.

Ενίσχυση: Ενδυναμώστε την δράση της ενυδατικής σας κρέμας 2 φορές την μέρα.

Clinique Fresh Pressed Daily Booster with Pure Vitamin C 10%



Ενεργοποιείστε αυτό το μοναδικό Booster  για να απελευθερώσετε την ολοκληρωμένη αντιγηραντική δύναμη της φρέσκιας βιταμίνης Γ 10%, η οποία αναζωογονεί και ανανεώνει την επιδερμίδα. Απλά πατήστε το κουμπί για να απελευθερώσετε την αγνή βιταμίνη  Γ, ανακαινίστε καλά για να αναμιχθεί με το αντιγηραντικό γαλάκτωμα και είναι έτοιμη να σας παραδώσει την αναζωογονητική της δύναμη. Όπως κάνατε και  με ένα καθημερινό συμπλήρωμα διατροφής, απλά αναμίξτε 2 σταγόνες με την αγαπημένη σας ενυδατική κρέμα Clinique και θα νιώσετε άμεσα το δέρμα σας πιο φωτεινό, ενώ μέσα σε 7 μόλις μέρες θα αποκτήσετε αξιοσημείωτα  πιο ομοιόμορφο τόνο και πιο απαλή υφή.

Φρεσκάδα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.
Άμεσα, το δέρμα γίνεται 36% πιο φωτεινό και μέσα σε μια μόλις βδομάδα,
θα δείτε το δέρμα σας πιο λαμπερό, πιο μαλακό και πιο σφριγηλό.

Αποκατάσταση σε 4 μόνο βδομάδες.
Οι δυσχρωμίες γήρανσης μειώνονται ορατά  κατά 21%, οι γραμμές και ρυτίδες
μειώνονται ορατά  κατά 32%.

Ανανέωση σε μόλις 12 βδομάδες.
Οι δυσχρωμίες γήρανσης μειώνονται ορατά  κατά 32%,  οι γραμμές και ρυτίδες μειώνονται ορατά  κατά 43%  και το δέρμα φαίνεται κατά 41% πιο σφριγηλό.

Πώς να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Booster:

  • Μην αφαιρέσετε το καπάκι. Αφαιρέστε μόνο το χαρτί αλουμινίου.
  • Πιέστε μαλακά την εσωτερική μπαλίτσα 2 φορές για να απελευθερωθεί η σκόνη της Βιταμίνη Γ  και να ενωθεί με το καταπραϋντικό γαλάκτωμα.
  • Ανακαινίστε καλά για 15 δευτερόλεπτα πριν την κάθε χρήση.
  • Αφαιρέστε το καπάκι.
  • Αναμίξτε 2 σταγόνες μαζί με την ενυδατική κρέμα μέρας ή νύχτας και ενισχύστε την δύναμη της καθημερινής σας ρουτίνας.
  • Για κάθε επόμενη χρήση απλά επαναλάβετε τα βήματα 2 μέχρι 5.

Tags Clinique, face, beauty, Ομορφια, προσωπο, Clinique Fresh Pressed Renewing Powder Cleanser with Pure Vitamin C, Clinique Fresh Pressed Daily Booster with Pure Vitamin C 10%


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4934 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3574 s // Total time: 2.8508 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X