Κάντο όπως οι stars! Που οφείλεται η άψογη εμφάνισή τους;


Κάντο όπως οι stars! Που οφείλεται η άψογη εμφάνισή τους;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Έξι διάσηµες γυναίκες αποκαλύπτουν πως η εικόνα τους δεν είναι µόνο θέµα γονιδίων αλλά και πρακτικής!

Victoria Beckham 

Ποιο είναι το µυστικό οµορφιάς της 41χρονης σχεδιάστριας, συζύγου του Ντέιβιντ Μπέκαµ; “Επισκέπτοµαι έναν καταπληκτικό δερµατολόγο στο Λος Άντζελες. Τον γνωρίζω χρόνια και µε βοήθησε µε την επιδερµίδα µου, µε την οποία αντιµετώπιζα πρόβληµα. Μου είπε ότι πρέπει να τρώω σολοµό κάθε µέρα. Και όταν τον ρώτησα αν ήταν σίγουρος, µου είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει αν θα είναι κάποιο συγκεκριµένο γεύµα, αλλά πρέπει να είναι κάθε µέρα” αποκάλυψε.

Jennifer Lopez

Η 47χρονη Λατίνα ποπ σταρ πιστεύει πολύ στο µέτρο και όχι στις υπερβολές. «Ένα µικρό κοµµάτι από κάτι ίσως παχυντικό δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Μη φας ολόκληρο το κουτί, και όλα θα πάνε καλά” έχει παραδεχτεί η εντυπωσιακή τραγουδίστρια. Επιπλέον, πίνει µόνο ντεκαφεϊνέ ενώ το αγαπηµένο της πρωινό περιλαµβάνει µία µπάρα δηµητριακών µε σοκολάτα.

Megan Fox

“Δεν καταναλώνω καθόλου γαλακτοκοµικά προϊόντα και αυτό είναι και το µεγαλύτερο µυστικό µου. Με δυσκολεύουν µε τις ορµόνες µου και, κατά τη γνώµη µου, αν κάποιος θέλει να πάρει κιλά τότε ας φάει γαλακτοκοµικά. Οπότε αν δεν θέλετε να συµβεί κάτι τέτοιο, να τα αποφεύγετε” τονίζει η 30χρονη Αµερικανίδα ηθοποιός.

Jessica Biel

“Η yoga είναι µια σταθερή δραστηριότητα για µένα γιατί διατηρεί τους µύες µου ευέλικτους και τονωµένους. Όταν είναι ο καιρός καλός µου αρέσει να πηγαίνω έξω και να κάνω τζόκινγκ µε τον σκύλο µου ή να παίζω βόλεϊ” λέει η 34χρονη Αµερικανίδα ηθοποιός και σύζυγος του Justin Timberlake.

Gwyneth Paltrow

Για να χάσει γρήγορα βάρος, η 44χρονη ηθοποιός διπλασίασε τις προπονήσεις της µε την Τρέισι Άντερσον και ακολούθησε µια πιο ισορροπηµένη διατροφή. Κάθε πρωί µετά τη γυµναστική έπινε ένα ποτήρι χυµό λάχανου, το µεσηµέρι έτρωγε αραβική πίτα µε κοτόπουλο και για δείπνο σούπα µε γαλοπούλα και λάχανο. Το απογευµατινό της σνακ περιλάµβανε χυµό λάχανου µε λίγα αµύγδαλα.

Naomi Campbell

“Δεν πιστεύω ότι πρέπει να λιµοκτονώ. Δεν το έκανα ποτέ και ούτε πρόκειται να το κάνω. Νιώθω ενεργητική όταν κάνω yoga και pilates κάθε µέρα και πίνω τους χυµούς µου”, τόνισε το 46χρονο διάσηµο µοντέλο προσθέτοντας ότι ξεκινάει τη µέρα της µε µια έντονη συνεδρία yoga και ένα ποτήρι ζεστό νερό µε λεµόνι.

Πηγή: Περιοδικό "OK!"

Tags Διατροφή, γυμναστικη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6771 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2096 s // Total time: 2.8866 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X