Τι πρέπει να κάνετε κατά τη διάρκεια του σεξ για να είστε πιο ευτυχισμένοι στις σχέσεις σας;


Τι πρέπει να κάνετε κατά τη διάρκεια του σεξ για να είστε πιο ευτυχισμένοι στις σχέσεις σας;

Τι λέει νέα έρευνα;

Κατά καιρούς διάφορες έρευνες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν ασχοληθεί με το σεξ και πως αυτό επηρεάζει τις σχέσεις μας κάνοντάς τις καλύτερες, όσον αφορά στη βελτίωση της μνήμης μας και μειώνει τα επίπεδα του άγχους.

Σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Personality and Social Psychology Bulletin το κλειδί στο σεξ για να κάνει τις σχέσεις μας πιο ωφέλιμες είναι η στοργικότητα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη σεξουαλική πράξη.

Η μελέτη που πραγματοποιήθηκε το Μάρτιο από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο, οι ερευνητές πραγματοποίησαν μια σειρά πειραμάτων στα οποία κλήθηκαν εκατοντάδες ζευγάρια από την Αμερική και την Ελβετία έδειξαν τα επίπεδα ικανοποίησης από τη ζωή και τη συχνότητα της στοργικότητας.

Μετά από σύγκριση των αποτελεσμάτων, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η στοργή έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη σχέση μεταξύ σεξ και γενικής ευημερίας. Ζευγάρια που είχαν σεξουαλική επαφή πιο συχνά έτειναν να αναφέρουν μεγαλύτερη ικανοποίηση στη σχέση. Αλλά τα ζευγάρια που είχαν περισσότερο σεξ και ήταν πιο στοργικά ήταν ακόμη πιο πιθανό να αναφέρουν μεγαλύτερη ικανοποίηση και ευημερία.

Tags σεξ, ερευνα, σχεσεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0086 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3282 s // Total time: 2.3368 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X