Η ιστορία του "Φrank" κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία


Η ιστορία του "Φrank"  κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία

Η νέα ιστορία της Michelle An (Γεωργία Σάββα)

Από πότε η δύναμη θεωρείται αδυναμία; Κι από πότε η αδυναμία θεωρείται δύναμη; Νέα Υόρκη. Η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, ούτε τη μέρα... μα κυρίως την νύχτα. Νέα Υόρκη στη σημερινή εποχή. Τρεις βασικοί χαρακτήρες, κομμάτια ενός τεράστιου παζλ. Πώς συνδέεται η jazz με τον αυταρχισμό και τον σχεδόν "αυτισμό"; Μόνο η Νέα Υόρκη θα μπορούσε να απαντήσει, αλλά δεν είναι αυτηνής το καθήκον βλέπεις. Γυναίκες, όμορφες γυναίκες, jazz, σχεδόν συναισθήματα, φιλανθρωπία, ψευτανθρωπία... Και ξαφνικά η Νέα Υόρκη αρχίζει, παρά τη θέλησή της, να ξυπνά από το αμερικανικό όνειρο και να πέφτει σαν ντόμινο. Πτώματα σε διάφορες περιοχές της. Ετοιμοπαράδοτα... Να γίνουν λίπασμα ή στάχτη σε κάποιο βάζο. Η αμερικανική... αυτοκρατορία, είναι παραδομένη σ’ έναν και μόνον άνθρωπο. Άραγε ποιος θα νικήσει; Εσύ σε ποιανού τη θέση θα ήθελες να βρισκόσουν; Και εάν βρισκόσουν εσύ στη θέση του, τι ακριβώς θα έκανες;

Το βιβλίο "Φrank" της Michelle An (ψευδώνυμο της Κύπριας Γεωργίας Σάββα) κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Εν Τύποις. Θα παρουσιαστεί επίσημα το Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017 στις 7:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Μεγάρου Λεμεσού, στην οδό Αρχιεπισκόπου Κυπριανού 33. Το βιβλίο θα παρουσιάσει η κ. Βούλα Κοκκίνου, διευθύντρια των εκδόσεων Εν Τύποις.

Το βιβλίο είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία, ενώ μπορείτε να το παραγγείλετε και online μέσω Facebook ή τηλεφωνικά στο 99314118, με δωρεάν παράδοση σε όλη την Κύπρο.

Tags Φrank, Michelle An, Γεωργίας Σάββα, βιβλιο, εν τυποις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6849 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3779 s // Total time: 3.0628 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X