Και ναι! To fashion brand "Forever 21" ανοίγει το πρώτο του κατάστημα στην Κύπρο


Και ναι! To fashion brand "Forever 21" ανοίγει το πρώτο του κατάστημα στην Κύπρο

Με περισσότερα από 750 καταστήματα σε 49 χώρες, η \"Forever 21\" είναι η 5η μεγαλύτερη εταιρεία λιανεμπορίου των ΗΠΑ, στον χώρο της μόδας.

Μετά το κλείσιμο των καταστημάτων Next, Oviesse και Peacocks., ο όμιλος Σιακόλα κάνει το επόμενο βήμα φέρνοντας στην κυπριακή αγορά το brand, FOREVER 21, για πρώτη φορά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του capital.com.cy, ο Όμιλος Σιακόλα προχώρησε σε συμφωνία και φέρνει στην κυπριακή αγορά την αμερικάνικη πολυεθνική φίρμα ένδυσης Forever 21 ενώ εντός του 2017 αναμένεται να ανοίξει για το κοινό το πρώτο κατάστημα που θα στεγάζεται στους χώρους του Mall of Cyprus.

Με περισσότερα από 750 καταστήματα σε 49 χώρες, η "Forever 21" είναι η 5η μεγαλύτερη εταιρεία λιανεμπορίου των ΗΠΑ, στον χώρο της μόδας.

Ιδρύθηκε το 1984 και έχει την έδρα της στο Λος Άντζελες. Βασίζει τις συλλογές της στην καινοτομία, διαμορφώνει τις νέες τάσεις στη βιομηχανία του χώρου της μόδας και προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.

Συμπληρωματικά στο brand "Forever 21", λειτουργούν τα brands Forever 21 Men (ανδρικά), Forever 21 Contemporary (κλασσικά), Forever 21 Girls (παιδικά), Love & Beauty (σειρά καλλυντικών), αξεσουάρ, εσώρουχα και υποδήματα.

Tags forever 21, mall of cyprus, μόδα, κυπρος, καταστημα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0112 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3257 s // Total time: 2.3369 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X