Γνωρίστε την υπέροχη οικογένεια Advanced Night Repair της Estée Lauder!


Γνωρίστε την υπέροχη οικογένεια Advanced Night Repair της Estée Lauder!

Μάθετε τι προσφέρει το κάθε προϊόν και προσθέστε το στο νεσεσέρ σας...

Πιστή στη βασική φιλοσοφία της "Κάθε Γυναίκα Μπορεί να Είναι Όμορφη", η Estée Lauder ξέρει ότι η όμορφη επιδερμίδα είναι στο DNA κάθε γυναίκας. Ως πρωτοπόρος στον τομέα της γενετικής έρευνας για τη φροντίδα του δέρματος με το λανσάρισμα το 2009 του Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex, η Estée Lauder εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της "επιδιόρθωσης". Τώρα, η οικογένεια Advanced Night Repair μεγαλώνει με την πρώτη της νέα Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask.

Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II

Tο κλασσικό κομμάτι στον τομέα περιποίησης της επιδερμίδας το οποίο αποτελεί το μυστικό για μια νεανική και υγιή επιδερμίδα.  Βοηθώντας το δέρμα να μεγιστοποιήσει τη φυσική νυχτερινή επιδιόρθωση, το Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II επιβραδύνει την εμφάνιση της πρόωρης γήρανσης, περιορίζει δραστικά την εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων και βελτιώνει σημαντικά την λάμψη και τον ομοιόμορφο χρωματικό τόνο της επιδερμίδας. Αυτή η πρωτοποριακή σύνθεση νυχτερινής επιδιόρθωσης έχει αποδειχτεί τόσο αποτελεσματική ώστε η επιδερμίδα αισθάνεται απαλότερη, ενυδατωμένη, πιο δυνατή, και δείχνει πιο διαυγής και ομοιόμορφη. Αποκαλύψτε ένα πιο λείο, λαμπερό, νεανικό δέρμα. Ξυπνήστε με πιο όμορφη επιδερμίδα κάθε μέρα.

Advanced Night Repair Eye Synchronized Recovery Complex II

Τα μάτια σας αποκτούν και πάλι τη νεανική τους λάμψη. Η πλούσιας σύνθεση σε μορφή gel, μειώνει όλα τα ορατά σημάδια γήρανσης των ματιών: λεπτές γραμμές, ρυτίδες, πρηξίματα, μαύροι κύκλοι, ξηρότητα, αναμοιόμορφος χρωματικός τόνος. Για όλους τους τύπους δέρματος.

Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask

Στοχευόμενη μάσκα ματιών με αποδεδειγμένες τεχνολογίες επιδιόρθωσης και σύστημα τριπλού-στρώματος που αποκαλύπτει μια ξεκούραστη, νεανική εμφάνιση σε μόλις 10 λεπτά. Η Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask  είναι εμπλουτισμένη με την τεχνολογία του Advanced Night Repair, μαζί με μια ενισχυμένη ποσότητα συμπυκνωμένης υγρασίας και καταπραϋντικά αντι-ερεθιστικά για να αναζωογονήσει την εμφάνιση και την αίσθηση της περιοχής των ματιών μετά από το έντονο άγχος της σύγχρονης ζωής. Οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες γεμίζουν καθώς το δέρμα ξεδιψά με υγρασία που διαρκεί για ώρες. Σε μόλις 10 λεπτά, τα μάτια φαίνονται λαμπερά, ξεκούραστα και ανανεωμένα – δείχνουν νεότερα με μια φωτεινή λάμψη.

Advanced Night Repair Intensive Recovery Ampoules

Κάθε συμπύκνωμα αποτελεί μια 100% ενεργή φόρμουλα σε μια δόση ακριβείας και προσφέρει γρήγορη ανακούφιση στο ταλαιπωρημένο δέρμα λόγω της έντονης σύγχρονης ζωής. Με νέα διπλής δράσης ChronoluxAITechnology, αυτές οι ισχυρές μικρής δόσης αμπούλες βοηθούν το δέρμα να εντοπίσει όλες τις φάσεις των ενοχλήσεων που μπορούν να προκαλέσουν πρόωρα σημάδια γήρανσης. Επίσης μπορούν να υποστηρίξουν το συγχρονισμό της φυσικής βραδινής επιδιόρθωσης του δέρματος, και βοηθούν το δέρμα να ενισχύσει την αντίσταση του έναντι μελλοντικών επιθέσεων. Αυτή η ταχείας δράσης, στοχευμένη φόρμουλα αντι-ερεθισμού υποστηρίζει τη φυσική αποκατάσταση  του δέρματος για να ανακουφίσει την εμφάνιση από ερεθισμούς και κοκκινίλες. Το δέρμα ανακτά μια υγιής και πιο φωτεινή νεανική εμφάνιση.

Advanced Night Repair Eye Serum Infusion


Πανίσχυρος ορός άμεσης, εντατικής ενυδάτωσης και επανόρθωσης για τα μάτια, που δρα γρήγορα αξιοποιώντας όλες τις επανορθωτικές δυνάμεις της Advanced Night Repair, ενώ είναι ειδικά μελετημένο για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών με μια ελαφριά και αναζωογονητική υφή.  Προσφέρει στην επιδερμίδα αίσθηση ηρεμίας και αναζωογόνησης, δημιουργώντας το ιδανικό περιβάλλον ώστε το δέρμα της περιοχής να μπορέσει να παραμένει νεανικό και υγιές.Το αποτέλεσμα είναι θεαματική μείωση όλων των κύριων ορατών σημαδιών γήρανσης, όπως οι λεπτές γραμμές, οι ρυτίδες, το πρήξιμο στην περιοχή των ματιών, οι μαύροι κύκλοι, η ξηρότητα και ο ανομοιογενής χρωματικός τόνος. Με πάνω από είκοσι κατοχυρωμένες ευρεσιτεχνίες διεθνώς, αυτό το serum προσφέρει εντατική ενυδάτωση και βοηθά την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια να δείχνει πάντα λαμπερή, ξεκούραστη και βελούδινα απαλή. Τόσο αποτελεσματικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του για τη φροντίδα των ματιών, αλλά κατάλληλο επίσης –χάρη στη μοναδική, ελαφριά υφή του– και για συνδυασμένη χρήση με μία από τις κρέμες ματιών της Estée Lauder για επιπρόσθετα, εξειδικευμένα αποτελέσματα.

Advanced Night Repair Concentrated Recovery PowerFoil Mask
Ως πρωτοπόρος στην νυχτερινή φροντίδα του δέρματος, η Estée Lauder εφεύρει το μέλλον στις μάσκες, με την αποκλειστική τεχνολογία του Advanced Night Repair. Ξεκινήστε απόψε κιόλας και βοηθήστε το δέρμα σας να ανακτήσει από τις ορατές φθορές της μοντέρνας ζωής με την  Advanced Night Repair Concentrated Recovery PowerFoil Mask, μια επαναστατική, πρώτη στο είδος της "dual-matrix" (διπλής όψεως) μάσκα που επαναπροσδιορίζει την εμφάνιση του δέρματος σας. H εσωτερική πλευρά της μάσκας, εμπεριέχει τις κύριες τεχνολογίες του Advanced Night Repair και εμπλουτίζει με τις επιδιορθωτικές ιδιότητες βαθιά και γρήγορα την επιφάνεια του δέρματος. Η εξωτερική πλευρά της μάσκας, ενισχύει την διείσδυση της ισχυρής αυτής σύνθεσης με την τεχνολογία PowerFoil, προσφέροντας 25Χ ταχύτερη διείσδυση για άμεση λάμψη και πιο υγιή, νεανική εμφάνιση. Αυτή η ισχυρή, συμπυκνωμένη εβδομαδιαία περιποίηση, εμπλουτίζει παράλληλα το δέρμα με την διπλάσια ποσότητα από τον φυσικό μαγνήτη υγρασίας, το υαλουρονικό οξύ, για ένα κύμα υγρής αναζωογόνησης. Σε μόλις δέκα λεπτά, το δέρμα είναι πιο φωτεινό, πιο απαλό, με πιο φρέσκια και αναζωογονημένη εμφάνιση για όλη την εβδομάδα.

Tags Estee Lauder, Advanced Night Repair, Estée Lauder Advanced Night Repair, beauty, face, προσωπο, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3145 s (233 Queries.) // Parse time: 0.1929 s // Total time: 2.5074 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X