Μίνωας Κυριακού: Τα εκατομμύρια της οικογένειας και η διατροφή που θα πάρει η Μαρί Κωνσταντάτου


Μίνωας Κυριακού: Τα εκατομμύρια της οικογένειας και η διατροφή που θα πάρει η Μαρί Κωνσταντάτου

Αμύθητη περιουσία…

Αθόρυβα χώρισαν ο επιχειρηματίας, Μίνωας Κυριάκου και η σύζυγός του, Μαρί Κωνσταντάτου με μια διαδικασία που ξεκίνησε πριν από λίγες εβδομάδες, μετά από δεκατρία χρόνια γάμου και κοινής συμβίωσης.

Το επόμενα βήμα του ζευγαριού είναι το πώς θα χωρίσουν την περιουσία τους. Σύμφωνα με πληροφορίες η περιουσία της οικογένειας Κυριακού ανέρχεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ολοένα και αυξάνεται!

Διαβάστε επίσης: Διαζύγιο για το Μίνωα και τη Μαρί Κυριακού

Σύμφωνα με το fimes.gr, ο Μίνωας Κυριακού δεν πρόκειται να αφήσει "ξεκρέμαστη" την επί 13 χρόνια σύντροφό του Μαρί Κυριακού.
Ωστόσο, το μελανό σημείο της ιστορίας ως προς τη διατροφή είναι η μη ύπαρξη παιδιών ενώ με την ισχύουσα νομοθεσία, ο ή η σύζυγος που βγαίνει από ένα γάμο χωρίς παιδιά, έχει δικαίωμα σε διατροφή εφόσον δεν διαθέτει εισόδημα ή περιουσιακά στοιχεία.

Στον καθορισμό του ύψους της διατροφής, ρόλο παίζει και η υπαιτιότητα του ενός ή του άλλου συζύγου, αν και σε μικρότερο βαθμό απ’ ότι στο παρελθόν.

Διαβάστε επίσης: Η Μαρί Κυριακού μίλα πρώτη φορά για το γάμο της με τον 73χρόνο Μίνωα και το λάθος που έκανε όταν τον παντρεύτηκε

Με άλλα λόγια, αν ο σύζυγος αποφάσισε να ταξιδεύσει στις Σεϋχέλλες με μία άλλη κυρία και η σύζυγός του δικαιούται διατροφής, η διατροφή αυτή μπορεί να είναι πολύ πιο απλόχερη απ’ ότι αν το διαζύγιο οφείλεται, για παράδειγμα, στη δική της προτίμηση να περνάει τα βράδια της παίζοντας… μπιρίμπα.

Η ιστορία βέβαια συνεχίζεται και οι εξελίξεις στο διαζύγιο Κυριακού - Μαρί αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Tags μινωας κυριακού, μαρι κυριακου, μαρι Κωνσταντάτου, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2618 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2938 s // Total time: 2.5555 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X