Ζηλεύουμε! Η σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη μετακόμισε στον Άγιο Δομήνικο!


Ζηλεύουμε! Η σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη μετακόμισε στον Άγιο Δομήνικο!

Παραιτήθηκε από τη δουλειά της για να είναι κοντά του!

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μάλιστα, ο παρουσιαστής λίγες ημέρες πριν αναχωρήσει για Άγιο Δομήνικο, όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του Survivor, το οποίο προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, την οποία αποδέχτηκε.

Διαβάστε επίσης: Ποιοι παραπλάνησαν τον Σάκη Τανιμανίδη για να δεχτεί να παρουσιάσει το Survivor;

Εκείνη, έκανε μία κίνηση που εξέπληξε αρκετό κόσμο προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό του συντρόφου της. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του σε ελληνικό, εβδομαδιαίο έντυπο, η Μπόμπα παραιτήθηκε από τη δουλειά της και μετακόμισε στον Άγιο Δομήνικο.

Διαβάστε επίσης: Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας! Δείτε πως ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης πριν από 13 χρόνια!

Ναι είναι αλήθεια ότι παραιτήθηκε από την δουλειά της για να έρθει να μείνει μαζί μου στον Άγιο Δομήνικο. Θέλουμε να ζήσουμε αυτές τις εμπειρίες μαζί. Αυτό βέβαια ξεκίνησε αρχικά από μία σκέψη της που είχε, να παραιτηθεί για να ακολουθήσει τον δικό της δρόμο στις επιχειρηματικές ιδέες… Φυσικά σε όλο αυτό της είπα οτι θα είμαι δίπλα της και θα την στηρίξω! Έτσι σε λίγο θα είναι κι αυτή μαζί μου στον Άγιο Δομήνικο…”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Tags σακης τανιμανίδης, χριστίνα μπομπά, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3423 s (232 Queries.) // Parse time: 0.7843 s // Total time: 3.1266 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X