Επώνυμοι Κύπριοι αποκαλύπτουν ποια γυναίκα θαυμάζουν!


Επώνυμοι Κύπριοι αποκαλύπτουν ποια γυναίκα θαυμάζουν!

Ημέρα της γυναίκας σήμερα, 8 Μαρτίου

Ημέρα της γυναίκες σήμερα και το ilovestyle.com ρώτησε επώνυμους και επώνυμες Κύπριες για το ποια γυναίκα θαυμάζουν. Αποκλείσαμε βέβαια τη μαμά τους που είναι σίγουρα το πιο σημαντικό πρόσωπο της ζωής τους και τους ζητήσαμε να επιλέξουν εκείνη που καταφέρνει με το χαρακτήρα, την προσωπικότητα και τη ζωή της να εμπνέει και να δίνει παραδείγματα σε όλους. Χρόνια Πολλά γυνάικες!

Στέλλα Στυλιανού
Η αδερφή μου αποτελούσε και αποτελεί για μένα πρότυπο. Είναι μια γυναίκα έξυπνη, πολύ ικανή, εξαιρετική μητέρα, η πιο δοτική αδερφή,αντιμετωπίζει την ζωή με ψυχραιμία
, αξιοπρέπεια και νηφαλιότητα! Μα πάνω από όλα είναι η πιο γλυκιά γυναίκα του κόσμου. Γι αυτό την θαυμάζω. Και εγώ νιώθω η πιο τυχερή αδερφή του κόσμου!

Δήμητρα Μακρυγιάννη
Tην καλύτερη μου φίλη, την Ελένη γιατί τόσα χρόνια που την γνωρίζω με εντυπωσιάζει η σταθερότητα στις απόψεις της για όλα τα θέματα. Είναι η καλύτερη δάσκαλα για κάποιον που θέλει να έχει μια σωστή και ισορροπημένη οικογένεια.

Νικόλας Μαρκαντώνης
Την Μελίνα Μερκούρη, την τελευταία Ελληνίδα θεά που αψήφισε ακόμα και το θάνατο. Το όνομα της ήταν και θα είναι για πάντα συνυφασμένο με τον πολιτισμό και την ελευθερία του πνεύματος.

Χριστιάνα Αρτεμίου
Τη βουλευτή του ΔΗ.ΣΥ. Στέλλα Κυριακίδου που αν και με τόσο βαρυφορτωμένο πρόγραμμα εργάζεται το ίδιο σκληρά και ως πρόεδρος της Εuropa Donna Κύπρου έχοντας μια τεράστια κοινωνική πρόσφορα και είναι δίπλα σε κάθε γυναίκα. Την θαυμάζω, την σέβομαι και την εκτιμώ.

Kωνσταντίνος Χαραλαμπίδης
Την γυναίκα μου Στέλλα επειδή είναι η ιδανική σύντροφος
και μαμά.

Kωνσταντίνα Ευριπίδου
Tην κάθε γυναίκα μάνα που ξενυχτά σε ένα νοσοκομείο πάνω απο το προσκεφάλι του άρρωστου παιδιού της και αγωνιά και προσεύχεται γι` αυτό και δεν σκέφτεται ούτε ύπνο ούτε φαγητό.

Γιώτα Κουφαλίδου
Θαυμάζω την Φωτεινή Παπαδοπούλου. Την γνωρίζω προσωπικά κι έχουμε συνεργαστεί σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. Θεωρώ πως είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα, ένας υπέροχος άνθρωπος με πολλή καλοσύνη μέσα του, θετική και χαμογελαστή πάντοτε και το όλο έργο της σου προκαλεί θαυμασμό.

Ζαχαρίας Φιλιππίδης
Θαυμάζω τη γυναίκα που δουλεύει, που ανέχεται τη λεκτική βία που δίνει τα πάντα για την οικογένειά της και δεν ανταμοίβεται. Αυτή που ξυλοφορτώνουν, τη μάνα του αγνοούμενου, αυτή που βλέπει τα παιδιά της να χάνονται, αυτή που μεγαλώνει μόνη τα παιδιά γιατί πατέρας δεν υπάρχει πουθενά, αυτή που ξημερώνεται μόνη και φοβισμένη με το άρρωστο παιδί της αγκαλιά, αυτή που αγωνίζεται και αυτή που μετατρέπει το κλάμα της σε χαμόγελο μπροστά στα παιδιά της. 

Χριστίνα Δημητρίου
Η γυναίκα που θαυμάζω είναι η Μελίνα Μερκούρη. Αγωνίστηκε, πολέμησε, αγαπήθηκε, αγάπησε! Μία γυναίκα που ξεχώρισε για τη φωνή της, το χαμόγελό της, τα μεγάλα της μάτια!
Ήταν δυναμική, αποφασιστική, με αυτοπεποίθηση και έντονη προσωπικότητα

Tags ημέρα γυναίκας, κωνσαντινα ευριπιδου, Χριστιάνα Αρτεμίου, Στέλλα Στυλιανού, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3071 s (251 Queries.) // Parse time: 0.5017 s // Total time: 2.8088 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X