Kate Middleton: Αγόρασε ένα φόρεμα και προκάλεσε… πτώχευση της εταιρείας


Kate Middleton: Αγόρασε ένα φόρεμα και προκάλεσε… πτώχευση της εταιρείας

Δείτε για ποιο φόρεμα πρόκειται

H Kate Middleton είναι μια από τις πιο καλοντυμένες celebrities, ενώ οι ενδυματολογικές της επιλογές, που συχνά περιλαμβάνουν οικονομικά κομμάτια, έχουν μεγάλη επίδραση στο καταναλωτικό κοινό.

Παρά το ότι πολλές γυναίκες εμπνέονται από το στυλ της δούκισσας του Cambridge και σπεύδουν να αγοράσουν τα ρούχα που φόρεσε, μια επιλογή της έκανε την εταιρεία να… πτωχεύσει! Συγκεκριμένα, το διάσημο Issa London wrap dress από μετάξι που έβαλε η Kate στον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα William έγινε πολύ δημοφιλές. Όταν το αγόρασε, η επιχείρηση είχε 25 εργαζόμενους ενώ ταυτόχρονα αντιμετώπιζε και οικονομικά προβλήματα.

Οι πολλές παραγγελίες που ακολούθησαν δεν είχαν θετικό αντίκτυπο, όπως θα περίμενε κανείς: οι ανάγκες για υφάσματα πολλαπλασιάστηκαν και, σε συνδυασμό με τους αυξημένους ρυθμούς παραγωγής, έκαναν την ανάγκη για χρηματοδότηση επιτακτική. Ωστόσο,  όπως διαβάζουμε στο peoplegreece.com, οι τράπεζες δεν βοήθησαν το brand, τα χρέη του οποίου προς τους προμηθευτές αυξήθηκαν. "Δεν άντεξα και έφυγα! το άγχος ήταν τόσο μεγάλο, που άσπρισαν τα μαλλιά μου", δήλωσε η ιδρύτρια και καλλιτεχνική διευθύντρια του brand, Daniella Helayel, η οποία αποχώρησε δύο χρόνια αφότου η Kate έγινε η αγαπημένη των Βρετανίδων…

 

Tags μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9234 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2942 s // Total time: 3.2176 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X