20 σταρ του Hollywood που λέγεται ότι είναι gay και εκείνοι δεν το παραδέχτηκαν ποτέ


20 σταρ του Hollywood που λέγεται ότι είναι gay και εκείνοι δεν το παραδέχτηκαν ποτέ

Ποιοι είναι;

Φήμες ή αλήθεια; Δε θέλει πολύ στο Hollywood κι όχι μόνο να σε βγάλουν gay και άμα δεν "πείσεις" ότι δεν είσαι, έχεις μπλέξει. Το womenonly.gr παρουσιάζει 20 σταρ τους οποίους όλοι επιμένουν να θεωρούν gay.

Jake Gyllenhaal

Από τότε που έπαιξε πειστικά τον gay cowboy στο Brokeback Mountain, βρήκε τον μπελά του... Γεγονός είναι ότι πιο πολύ με άντρες τον βλέπουμε παρά με γυναίκες οπότε αυτό τον βάζει σε μπελάδες.

Hugh Jackman

Η φήμη τον κυνηγά χρόνια τώρα κι ενισχύεται ακόμα περισσότερο από την πολλή παρέα που κάνει ο Χιου με τον προπονητή του. Ο ίδιος πάντως το αρνείται.

Chace Crawford

Αν και μετά το Gossip Girl τον ψιλοχάσαμε, τον έχουν δει μαζί με άλλο άντρα σε σάουνα κι από κει ξεκίνησαν οι κακές γλώσσες. 

Ryan Seacrest

Για τον συγκεκριμένο θα κόλλαγε να πούμε ότι ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εκείνος κρυφό καμάρι, αλλά και στο κρεβάτι του δεν είμαστε για να κόψουμε το χέρι μας.

Jared Leto

Η τρανσέξουαλ ηθοποιός Alexis Arquette, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2016, ειχε δηλώσει παλαιότερα πως είχε κάνει σεξ μαζί του στο παρελθόν και προτού εκείνη κάνει την εγχείρηση αλλαγής φύλου.

Eddie Murphy

Τι το ήθελε να μαζέψει από ωτοστόπ μια τραβεστί ιερόδουλο, "του βγήκε το όνομα" έκτοτε...

Josh Hutcherson

Αν και δηλώνει στρέιτ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ήταν μαζί με άντρα αν γνώριζε κάποιον που του άρεσε, ενώ και γενικά ο τρόπος ζωής του και τα posts του στα social media θα μπορούσε να πει κανείς ότι οδηγούν προς εκείνη την κατεύθυνση.

Daniel Radcliffe

Όποτε τον λένε gay, εκείνος απαντά "άμα θέλετε να με λέτε, μπορείτε να με λέτε, αλλά δεν είμαι, είμαι στρέητ"

Shemar Moore

Χρόνια τώρα τον λέγανε gay και κάπου τον περασμένο Δεκέμβριο σε συνέντευξή του, έδωσε την κατάλληλη απάντηση προς πάσα κατεύθυνση λέγοντας χαρακτηριστικά: "Όποιος με θεωρεί gay, ας στείλει την κοπέλα του σπίτι μου για το σαββατοκύριακο..."

James Franco

Έχει παραδεχτεί ότι οι φήμες ότι είναι gay τον ακολουθούν ήδη από το γυμνάσιο, αλλά μέχρι εκεί... Κάτι παραπάνω δε μας λέει.

Tom Hardy

Έχουν ακουστεί πολλά και ο ίδιος έχει δηλώσει πως έχει παίξει με όλους κι όλα. Βέβαια, μετά πήγε να το μαζέψει, αλλά το όργιο φημών είχε ξεκινήσει. 

Jeremy Renner

Συγκατοικεί με άντρα για χρόνια και από κει ξεκίνησαν οι φήμες, αλλά ο ίδιος το έχει δαψεύσει επιμένοντας πως η προσωπική του ζωή είναι προσωπική. 

Vin Diesel

Όποτε τον έχουν ρωτήσει, ο σκληρός του Χόλιγουντ δεν το αρνείται, αλλά λέει ότι εάν ήταν, δε θα το έβγαζε ποτέ στα περιοδικά.

Joseph Gordon-Levitt

Οι φήμες είναι πολλές ανά τα χρόνια, έχει ενσαρκώσει gay ρόλους στην οθόνη, ενώ σε συνέντευξή του δεν το είχε επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει λέγοντας πως έτσι θα «κέρδιζαν» όσοι τον λένε gay και δεν ήθελε να τους κάνει τη χάρη.

George Clooney

Μπορεί τώρα να περιμένει δίδυμα, όμως, δεκαετίες ολόκληρες τον ακολουθεί η φημολογία ότι όλες του οι σχέσεις είναι βιτρίνα.

Zac Efron

Το καλογυμνασμένο σώμα του και το λαμπερό χαμόγελό του έχουν κάνει κάποιους να ισχυρίζονται πως είναι gay αν και εδώ που τα λέμε, ειδικά ο συγκεκριμένος δεν έχει δώσει αφορμή.

Tom Cruise

Στο παρελθόν ένας πορνοστάρ ισχυρίστηκε ότι τα είχαν κι εισέπραξε μια ωραιότατη μήνυση την οποία και κέρδισε ο σταρ.

John Travolta

Αρκετοί μασέρ έχουν ισχυριστεί ότι τους την έχει πέσει στην ψύχρα. 

Matthew McConaughey

Τι και αν εκείνος έχει δηλώσει πως είναι ετεροφυλόφιλος, οι φήμες κατά καιρούς ανανεώνονται.

Taylor Lautner

Δεν το λέει δημόσια, αλλά τον έχουμε δει σε gay bar, ενώ έχει ανεβάσει στο προφίλ του στο Instagram με μοντέλο που είναι ανοικτά gay κι έγραψε ότι δεν έχει νιώσει ποτέ ξανά στη ζωή του τόσο γοητευμένος από ένα άτομο.

Tags hollywood, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0431 s // Total time: 0.0434 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X