Δούκισσα Νομικού: "Όταν παντρεύτηκα τον Στέλιο Χανταμπάκη"


Δούκισσα Νομικού: "Όταν παντρεύτηκα τον Στέλιο Χανταμπάκη"

Δείτε τη φωτογραφία...

Αυτές τις μέρες όλοι συζητάνε για το Survivor ή είναι η ιδέα μου; Γράφει η Δούκισσα Νομικού στο προσωπικό της blog και συνεχίζει… Θυμήθηκα λοιπόν μια φωτογράφιση που είχα κάνει πριν αρκετά χρόνια μαζί με έναν από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του παιχνιδιού, τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Διαβάστε επίσης: Πρώτη φορά βλέπουμε το εντυπωσιακό μονόπετρο της Δούκισσα Νομικού που της χάρισε ο αγαπημένος της

Η φωτογράφηση είχε γίνει από τον Κώστα Αυγούλη για το περιοδικό "Life & Style" και φυσικά εγώ ήμουν η νύφη και ο Στέλιος ο γαμπρός! Γνωριστήκαμε στο shooting και ήταν πολύ cool και πολύ γλυκό παιδί – όπως δείχνει και στο παιχνίδι, όπου, κάνοντας ένα γρήγορο γκάλοπ ανάμεσα στους γνωστούς μου, φαίνεται να είναι ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες!

Διαβάστε επίσης: Η κούκλα σύζυγός του Στέλιου Χανταμπάκη μιλά πρώτη φορά για τις αγωνίες, την μεγάλη κοινή τους απόφαση και ποιος είναι πραγματικά ο σύζυγός της

Υ.Γ.: Για να είμαι ειλικρινής, τη φωτογραφία τη θυμήθηκα γιατί την είχε ανεβάσει πρόσφατα και ο ίδιος στον λογαριασμό του στο instagram, όπου επίσης ανεβάζει τέλεια βιντεάκια με τον μεγάλο του γιο (και με τον μικρό, που γεννήθηκε πολύ πρόσφατα <3).

Tags δουκισσα νομικου, ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΝΤΑΠΑΚΗ, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8721 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3903 s // Total time: 2.2624 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X