Survivor: Νέα ανατροπή: Αυτή η επώνυμη Κύπρια μπαίνει έκπληξη στο παιχνίδι!


Survivor: Νέα ανατροπή: Αυτή η επώνυμη Κύπρια μπαίνει έκπληξη στο παιχνίδι!

Ο λόγος για...

Το Survivor καθηλώνει κάθε βράδυ χιλιάδες τηλεθεατές στον καναπέ τους μέχρι τα ξημερώματα αποτελώντας το πιο επιτυχημένο πρόγραμμα της σεζόν. Η απήχηση του στην Κύπρο είναι τεράστια εκτοξεύοντας την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ στην πρώτη θέση τηλεθέασης. Το απόλυτο σόου επιβίωσης κρύβει πολλές εκπλήξεις και όπως είπε ο Σάκης Τανιμανίδης σύντομα θα δούμε και νέους διαγωνιζόμενους να μπαίνουν στο παιχνίδι προκαλώντας μεγάλες ανατροπές. Μια απο απο αυτούς και η Ελευθερία Ελευθερία με την Κύπρια τραγουδίστρια να είχε δηλώσει συμμετοχή και τελικά να παίρνει το πράσινο φως οπως διαβάζουμε στο tv-24.gr.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο reality αναμένεται να πάνε η DJ Μάγκυ Χαραλαμπίδου και το μοντέλο- παρουσιαστής Γιώργος Μανίκας ο οποίος είναι κολλητός φίλος του Στέλιου Χανταμπάκη -που βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο.

 

Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Μανίκας είχε δεχτεί πρόταση για το "Survivor" και πριν την αναχώρηση των 24 παικτών αλλά είχε αρνηθεί λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων. Τώρα, όμως, φαίνεται να το ξανά σκέφτηκε…

 

Tags survivor


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3773 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4113 s // Total time: 2.7887 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X