Η NYX Professional Makeup έρχεται στην Κύπρο!


Η NYX Professional Makeup έρχεται στην Κύπρο!

Ανοίγει στις 4 Μαρτίου το πρώτο κατάστημα στο MyMall στη Λεμεσό

Tο αμερικάνικο brand NYX Professional Makeup, που εξαπλώνεται στην Ευρώπη με τεράστια επιτυχία, ετοιμάζεται να κατακτήσει και την κυπριακή αγορά. Το MyMall στη Λεμεσό θα υποδεχθεί το πρώτο κατάστημα του διάσημου brand, που ανοίγει πανηγυρικά το Σάββατο 4 Μαρτίου, στις 16.00.

Η NYX Professional Makeup προσφέρει προϊόντα επαγγελματικού μακιγιάζ σε προσιτές τιμές, δίνοντας την ελευθερία προσωπικής έκφρασης μέσω του μακιγιάζ, και έχει κερδίσει εκατομμύρια "make-up junkies" ανά τον κόσμο.

Το απόλυτο trend setter brand ετοιμάζει εκπλήξεις και δώρα για όσους θα γιορτάσουν μαζί του το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος και οι beauty addicts της Κύπρου δεν μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία τους. Οι 250 πρώτες με οποιαδήποτε αγορά τους θα κερδίσουν ένα lip pouch με δύο top, best-selling προϊόντα κραγιόν σε κανονικό μέγεθος, ενώ όσες πραγματοποιήσουν αγορές αξίας 70 ευρώ και άνω θα πάρουν δώρο ένα επαγγελματικό βαλιτσάκι μακιγιάζ! Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ μιας και διάφορα happenings και άλλα δώρα περιμένουν όσους θα παρευρεθούν στο μεγάλο opening party που θα γίνει σίγουρα talk of the town.

Το κατάστημα NYX Professional Makeup βρίσκεται στο ισόγειο του MyMall και θα προσφέρει όλες τις τελευταίες συλλογές του brand καθώς και συμβουλές και καθοδήγηση από τους επαγγελματίες, ειδικά εκπαιδευμένους make-up artists της NYX Professional Makeup.

Σχετικά με τη NYX Professional Make up
Ένα brand που απευθύνεται σε όλους! Αυτός ήταν ο στόχος της ιδρύτριας της αλυσίδας, μιας νεαρής Αμερικανοκορεάτισας, η οποία λάνσαρε τη NYX Professional Makeup στο Λος Άντζελες το 1999. Το όνειρό της; Να δώσει στις “make up junkies” τα απόλυτα εργαλεία και να εκφραστούν μέσω του μακιγιάζ, σε προσιτές τιμές. Αν και ξεκίνησε δειλά, το brand που πήρε το όνομά του από την Ελληνίδα θεά της νύχτας, στη συνέχεια μεγάλωσε και βοήθησε με τη σειρά του στην ανάπτυξη του χώρου του επαγγελματικού μακιγιάζ, μέσα από trade shows και σχολές μακιγιάζ, δίνοντας τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να γεμίσουν τα kit τους με υψηλής ποιότητας προϊόντα σε πολύ καλές τιμές. Αυτοδίδακτοι makeup artists, φανατικοί της τεχνολογίας και των social media αλλά και της ομορφιάς λάτρεψαν το brand και κάπου εκεί εμφανίστηκαν οι εκατομμύρια selfies, τα tutorials και αργότερα τα snaps και τα DIY video. Το αποτέλεσμα; Η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη σειρά μακιγιάζ δημιουργήθηκε από τους χαμαιλέοντες του μακιγιάζ που βρίσκονται παντού! Σήμερα η κοινότητα της NYX Professional Makeup μετρά περισσότερους από 10 εκατομμύρια followers στο Instagram σε όλο τον κόσμο, καθιστώντας το brand στην τρίτη θέση των brands με τους περισσότερους followers και στην πρώτη θέση όσον αφορά τις αναφορές στο YouTube.

Tags NYX Professional Makeup, beauty, makeup, make-up, Ομορφια, Μακιγιαζ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0058 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3279 s // Total time: 2.3337 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X