Η απάντηση της Μαρίας Κορινθίου για την γκάφα του Σάκη Ρουβά ότι είναι έγκυος που αφήνει πολλά υπονοούμενα


Η απάντηση της Μαρίας Κορινθίου για την γκάφα του Σάκη Ρουβά ότι είναι έγκυος που αφήνει πολλά υπονοούμενα

Διαβάστε τι είπε

Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, "Όλα Ξεκόλλα" ήταν η Μαρία Κορινθίου και φυσικά ο Θέμος Αναστασιάδης και η Δούκισσα Νομικού δεν θα μπορούσαν να μην την ρωτήσουν για τη γκάφα που έκανε ο Σάκης Ρουβάς στο περασμένο επεισόδιο του "The Voice" που παρακολουθούμε μέσα από το ΣΙΓΜΑ. 

"Περιμένεις παιδί από τον Μουζουράκη;", ρώτησε με χιούμορ ο Θέμος Αναστασιάδης και η Κορινθίου απάντησε: "Δεν μπορώ να τα πω αυτά, όπως καταλαβαίνεις!". Και στη συνέχεια είπε: "Ο Γιάννης παρακολουθούσε το "Τhe Voice". Ήμασταν μαζί στο σαλόνι αλλά εγώ εκείνη την ώρα κάτι έγραφα και δεν κοιτούσα. Άκουσα το όνομα μου και σηκώνω το κεφάλι, κοιτάω την τηλεόραση, κοιτάω μετά το Γιάννη και λέω "είπε το όνομα μου;", δεν ήμουν όντως σίγουρη αν άκουσα καλά. Ο Γιάννης ψύχραιμος, μια χαρά, γελούσε", είπε η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Αϊβάζης: Με αυτό τον τρόπο σχολίασε την εγκυμοσύνη της Μαρίας Κορινθίου

"Ένα λαθάκι έκανε ο Σάκης Ρουβάς!", είπε η Δούκισσα. "Δεν ξέρω αν ήταν λαθάκι. Εμένα δεν μου φάνηκε τόσο λάθος! Δεν νομίζω ότι μαζεύτηκε ο Σάκης μετά από αυτό. Γελούσε κιόλας. Μπορεί να του την φύλαγε του Μουζουράκη, γιατί είχε πει κάτι για την Κάτια!" είπε με χιούμορ η η Μαρία! Μήπως μας κρύβει κάτι; Μήπως έχει κάτι να μας πει; Ποιος ξέρει… 

Tags μαρία κορινθίου, Σακης, Ρουβας, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, εγκυος, πανος μουζουρακης, the voice


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9001 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3996 s // Total time: 2.2997 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X