Αυτό είναι το show υπερπαραγωγή που έρχεται στο ΣΙΓΜΑ!


Αυτό είναι το show υπερπαραγωγή που έρχεται στο ΣΙΓΜΑ!

Το πιο καινοτόμο για τα κυπριακά τηλεοπτικά δρώμενα

Μετά τις τεράστιες παραγωγές που κατάφερε να εξασφαλίσει τη φετινή τηλεοπτική σεζόν η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, άλλο ένα talent show υπερθέαμα έρχεται σύντομα να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Ο λόγος για το La Banda, το οποίο κάνει θραύση στο εξωτερικό και σκοπό έχει να δημιουργήσει και να αναδείξει ένα συγκρότημα. Αξίζει να σημειωθεί, πως στο εν λόγω show τον πρώτο λόγο έχει το κοινό, γεγονός που το κάνει να διαφέρει από αντίστοιχα talent shows.

To La Banda, που είναι μια συμπαραγωγή της Syco Entertainment και της Saban Brands, παρουσιάζει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τους διαγωνιζόμενους καθώς αυτοί περπατούν πάνω στη σκηνή και στο κόκκινο χαλί κρινόμενοι πρώτα από το κοινό προκειμένου να περάσουν την διαδικασία της ακρόασης (audition) από τους κριτές. Από την αρχή κιόλας το κοινό κρατά στα χέρια του τη μοίρα των μελλοντικών popstars. Ψηφίζοντας μέσω μιας εφαρμογής, έχουν τη δύναμη να δώσουν στον διαγωνιζόμενο την "έγκρισή" τους και να ξεκλειδώσουν την πόρτα που οδηγεί στο δωμάτιο των κριτών.

Μέσα από μία πληθώρα εμφανίσεων τόσο ομαδικών ως group, όσο και ατομικών, οι διαγωνιζόμενοι φτάνουν στα όρια τους περνώντας από απαιτητικές δοκιμασίες: από το να ελέγχουν τη φωνή τους και να εκτελούν συγκεκριμένες χορογραφίες, μέχρι να σκηνοθετούν και να στήνουν τα δικά τους επαγγελματικά videos. Στόχος όλων να κερδίσουν τις καρδιές και τις ψήφους των θαυμαστών τους.

Η ένταση κορυφώνεται όσο οι διαγωνιζόμενοι μειώνονται. Μόνο πέντε διαγωνιζόμενοι θα καταφέρουν να εκπληρώσουν το απόλυτο όνειρό τους, και να προχωρήσουν προς το δρόμο της δόξας, με το να γίνουν μέλη ενός συγκροτήματος.

Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες στο παρακάτω βίντεο:

Tags ΣΙΓΜΑ, la banda, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3279 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3149 s // Total time: 2.6428 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X