17 όμορφα πράγματα να κάνεις αυτή τη βδομάδα


17 όμορφα πράγματα να κάνεις αυτή τη βδομάδα

Όλα όσα θα σε κάνουν να περάσεις πιο όμορφα στην Κύπρο τις μέρες που έρχονται 

Η εβδομάδα κρύβει πολλά όμορφα πράγματα με αποκορύφωμα το τριήμερο με την έναρξη του τριωδίου. Μέχρι τότε όμως ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη. Θέατρο, προβολές σινεμά, μουσική και πολλά όμορφα πράγματα που θα μας κάνουν να περάσουμε καλά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Παντελής Θαλασσινός
Ο αγαπημένος Έλληνας ερμηνευτής με τη μελωδική φωνή θα τραγουδήσει απόψε σε μία μουσική παράσταση μαζί με τον Κύπριο τραγουδιστή Δημήτρη Φανή. Μαζί τους οι τραγουδιστές Χριστίνα Παπαμιχαήλ και Μαρία Τουλούπη.
Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, Γυμνάσιο Αθηαίνου, Λάρνακα, 20.00. Πληρ. 99403161 / 97897408.

Πρωτοψάλτη - Κορκολής
Η καλύτερη μουσική παράσταση του χειμώνα, η παράσταση με τις πολλαπλές παρατάσεις και τα συνεχή sold out έρχεται στην Κύπρο! H παράσταση - σταθμός που αγαπήθηκε όσο λίγες και έπαιξε δυο ολόκληρες σεζόν κάνει...Reunion. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής σε ένα πρόγραμμα εκλεκτό χωρίς περιτύλιγμα, τολμούν και αγγίζουν την πεμπτουσία της μουσικής και του τραγουδιού και μας χαρίζουν στιγμές μοναδικές αλλά και απόλυτα προσωπικές και μας καλούν να αφεθούμε στη μαγεία του μελωδικού τους παιγνιδιού.
Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, 20.30. Πληρ. 25377277.
Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, Λευκωσία, 20.30. Πληρ. 77777745.

Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει στην Κύπρο
Πιστό και φέτος στο ραντεβού του με το σινεφίλ κοινό της χώρας μας, το σημαντικότερο φεστιβάλ μικρομηκάδων της Ελλάδας, το 'Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας 2016', έρχεται και φέτος στην Κύπρο! Από τις 20 έως τις 22 Φεβρουαρίου, το Φεστιβάλ Δράμας παρουσιάζει σε Λεμεσό, Λάρνακα, Λευκωσία και Πάφο τις βραβευμένες ελληνικές ταινίες από το '39ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας' το οποίο πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Σε ένα διήμερο προβολών, το κοινό κάθε πόλης θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ταινίες ταλαντούχων κινηματογραφιστών οι οποίοι καταπιάνονται με μια ποικιλία θεμάτων που αγγίζουν σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα αλλά και θέματα προσωπικά και υπαρξιακά. Το 'Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας' αναγνωρίζοντας την ανάγκη για περαιτέρω προβολή των ταινιών μικρού μήκους, έχει καθιερώσει εδώ και πολλά χρόνια, τα ταξίδια των βραβευμένων ταινιών του ετήσιου Φεστιβάλ σε πολλές χώρες του εξωτερικού αλλά και σε πολλές Ελληνικές πόλεις.
Δευτέρα 20 μέχρι Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus.

Tags go out, διασκεδαση, εκδηλωση, μουσικη, Θεατρο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9937 s (229 Queries.) // Parse time: 0.4545 s // Total time: 3.4482 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X