Το παραδέχθηκαν δημοσίως! Ποιοι διάσημοι δεν έκαναν sex πριν από το γάμο;


Το παραδέχθηκαν δημοσίως! Ποιοι διάσημοι δεν έκαναν sex πριν από το γάμο;

Δεν θα πιστεύεις κάποια από τα ονόματα

Κάποτε ήταν σύνηθες το σεξ να έρχεται μετά τον γάμο, ιδιαίτερα για τις γυναίκες. Φυσικά με τα χρόνια τα ήθη "χαλάρωσαν" και κάτι τέτοιο εντάχθηκε στη σφαίρα του σπάνιου. Τελικά όμως ίσως όχι τόσο πολύ... Δεν είναι λίγα τα διάσημα ονόματα του Χόλιγουντ που περίμεναν μέχρι το στεφάνι για να ολοκληρώσουν τη σχέση τους. Ιδού η λίστα έστι όπως τη συγκέντρωσε το womenοnly. 

Βαπτίστρια από γεννησιμιού της η Jessica Simpson είχε ορκιστεί ότι θα μείνει παρθένα μέχρι τον γάμο της, πράγμα που όντως έκανε. Περίμενε μέχρι το στεφάνι με τον Nick Lachey το 2001 και παρόλο που "κρατήθηκε" τόσο, ο γάμος αυτός δεν είχε αίσιο τέλος και έληξε το 2005. 

Μπορεί τα αδέλφια Τζόνας να έχουν τη φήμη των  "γυναικάδων" και να ποζάρουν ως sex symbols παντού, όμως όχι όλα... Ο Kevin Jonas παρέμεινε  παρθένος μέχρι τον γάμο του με την Danielle Deleasa το 2009. Ήταν 22 ετών. Το ζευγάρι είναι ακόμη μαζί και έχουν ένα παιδάκι.

Μπορεί να είναι ένα από τα πιο καυτά αγγελάκια της Victoria' s Secret όμως αυτά επαγγελματικά. Στην προσωπική της ζωή η Αdriana Lima περίμενε καρτερικά μέχρι να έρθει ό ένας και μοναδικός. Τελικά, ήταν ο σταρ του NBA Marco Jaric που κέρδισε την καρδιά αλλά και ό,τι πολυτιμότερο είχε μετά το γάμο τους, στα 27 της χρόνια... Το ζευγάρι έχει δυο παιδάκια, όμως έχουν χωρίσει από το 2014.

ΗCarrie Underwood που έγινε διάσημη μέσα από το American Idol είχε ορκιστεί να παραμείνει παρθένα μέχρι τον γάμο της. Και τα κατάφερε. Ντύθηκε νυφούλα στα 26 στο πλευρό του Mike Fisher και σήμερα έχουν μαζί ένα αγοράκι.

Η διάσημη κωμικός Tina Fay περίμενε μέχρι το 2001 όταν παντρεύτηκε τον συνθέτη Jeff Richmond για να κάνει σεξ. Ήταν 24 ετών και, για την ιστορία, το ζεύγος παραμένει μαζί κι ευτυχές...

Ο έρωτας της "Έιπριλ" και του "Τζάκσον" στο Grey's Anatomy έγραψε τη δική του σελίδα στην τηλεοπτική ιστορία με εκείνη να επιμένει να περιμένει μέχρι τον γάμο... Μάταια... Όμως στην προσωπική της ζωή, η Sarah Drew φαίνεται ότι τα κατάφερε, όπως έχει παραδεχτεί η ίδια. Mε τον σύζυγό της Peter Lanfer, ήδη  έχουν δυο παιδάκια.

Tags διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1777 s (229 Queries.) // Parse time: 0.2377 s // Total time: 2.4154 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X