Διαγωνισμός: Κάνε το make up Ma.Ko δικό σου


Διαγωνισμός: Κάνε το make up Ma.Ko δικό σου

To ilovestyle σου κάνει δώρο ένα make up camouflage compact foundation  εξαιρετικής άνεσης σχεδιασμένο για όλους τους τύπους δέρματος.

Mπες στη σελίδα τoυ ilovestyle στο Facebook, κάνε like και γράψε σε σχόλιο την πόλη στην οποία κατοικείς και μπες στην κλήρωση. Τρεις τυχερές αναγνώστριες θα κερδίσουν από ένα make up Μα.Κο - When perfection meets your skin. Χαρακτηρίζεται για την ομοιομορφία την οποία χαρίζει και τη δυνατότητα να κάνει ματ τα λιπαρά σημεία του δέρματος αφήνοντας ένα βελούδινο φινίρισμα. 

Όροι χρήσης

1. Η Εταιρεία με την επωνυμία «Eκδοτικός Οίκος Δίας Λτδ», (περαιτέρω «Διοργανώτρια»), προκηρύσσει προωθητική ενέργεια με τον τίτλο «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ MAKE UP MA.KO» (εφεξής ο «Διαγωνισμός»).

2. Δικαίωμα Συμμετοχής στον Διαγωνισμό: Στον Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι της Kύπρου άνω των δέκα οκτώ (18) ετών που έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα.

3. Ρητά δηλώνεται και διευκρινίζεται ότι από τον Διαγωνισμό εξαιρούνται οι εργαζόμενοι του Εκδοτικού Οίκου ΔΙΑΣ Λτδ καθώς και των συνδεδεμένων αυτής επιχειρήσεων, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς των ανωτέρω μέχρι β’ βαθμού.

4. Διάρκεια του Διαγωνισμού. Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 20.02.2017, ώρα [11:00] έως και 28.02.2017, ώρα [10:00] (εφεξής «Διάρκεια»).

5. Τρόπος Συμμετοχής στον Διαγωνισμό - Κληρώσεις: Με την επιφύλαξη των όρων του παρόντος κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετάσχει στον Διαγωνισμό, εφόσον ακολουθήσει τα παρακάτω βήματα: Ο κάθε συμμετέχων, θα πρέπει να κάνει like και να αφήσει σχόλιο με την πόλη στην οποία διαμένει στο αντίστοιχο post της σελίδας που διατηρεί το ilovestyle.com στο Facebook. Ως συμμετοχές νοούνται οι συμμετοχές που θα υποβληθούν την διάρκεια του διαγωνισμού όπως ορίζεται στο σημείο 4

6. Η Κλήρωση θα αναδείξει τρεις (3) νικητές, οι οποίοι θα προκύψουν βάσει κλήρωσης ανάμεσα σε όλες συνολικά τις υποβληθείσες συμμετοχές καθ’ όλη τη διάρκεια του Διαγωνισμού. Από την κλήρωση θα αναδειχθούν και τρεις(3) επιλαχόντες.

7. Δώρα: Τρια (3) make up Ma.Ko.

8. Ενημέρωση για Παράδοση των Δώρων: Οι νικητές θα ανακοινωθούν μέσω ανάρτησης, το αργότερο την επόμενη ημέρα από την ημέρα της κλήρωσης, σύμφωνα με τα οριζόμενα υπό 5 ανωτέρω, στο https://www.facebook.com/ilovestylecom την ως άνω ανακοίνωση των νικητών. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τους νικητές του Διαγωνισμού εντός χρονικού διαστήματος 5 ημερολογιακών ημερών από την ανάρτηση της ανακοίνωσης με τα ονόματα των νικητών, ή σε περίπτωση που σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο κριθεί ότι η συμμετοχή τους δεν ήταν έγκυρη, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού Δώρου, το οποίο γεννάται στον επιλαχόντα που θα έχει αναδειχθεί από την κλήρωση.
9. Αποστολή Δώρου-Άρνηση αποδοχής Δώρου-Δημοσιότητα Διαγωνισμού. Τo Δώρo θα πρέπει να παραλάβει ο κάθε νικητής από το κατάστημα που θα του γνωστοποιηθεί. Με τη συμμετοχή ο κάθε ένας συγκαταθέτει στην επεξεργασία των Προσωπικών του Δεδομένων όπως ορίζεται κατωτέρω. Σε περίπτωση που κάποιος νικητής του Διαγωνισμού δεν επιθυμεί να αποδεχθεί το Δώρο του ή αρνηθεί να υπογράψει βεβαίωση αποδοχής αυτού ή τη φόρμα συγκατάθεσης στην επεξεργασία των Προσωπικών του Δεδομένων ή να επιδείξει δημόσιο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει η ταυτότητά του, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του Δώρου.
10. Ευθύνη Διοργανωτή. O Διοργανωτής δε θα ευθύνεται για πραγματικά ελαττώματα που τυχόν εμφανισθούν στα Δώρα, δεδομένου ότι η ευθύνη του Διοργανωτή περιορίζεται στην αγορά και παράδοση των δώρων στους νικητές. Ο Διοργανωτής δεν θα ευθύνεται στην περίπτωση που για οποιοδήποτε τεχνικό λόγο είναι προσωρινώς αδύνατη η λήψη και καταχώρηση συμμετοχής οποιουδήποτε συμμετέχοντα από το σύστημα καταχώρησης συμμετοχών στο Διαγωνισμό και ανάδειξης του νικητή. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη του Διοργανωτή θα περιορίζεται σε πράξεις ή παραλήψεις του από δόλο ή βαρεία αμέλεια και σε καμία περίπτωση δε θα εκτείνεται σε τυχερά γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας.
11. Η Διοργανώτρια δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν άκαρπες προσπάθειες ειδοποίησης των Nικητών (ή των Αναπληρωματικών κατά περίπτωση) λόγω του ότι για οποιαδήποτε αιτία δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία μαζί τους.
12. Η Διοργανώτρια δεν φέρει καμία ευθύνη εάν οποιοσδήποτε Νικητής έχει αρνηθεί ή αδρανήσει για οποιονδήποτε λόγο ή επιδείξει αδιαφορία ή αμέλεια προκειμένου να παραλάβει αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά το Δώρο του ή αν η διεύθυνση που έχει δηλώσει δεν είναι ορθή, δεν κατοικεί, απουσιάζει ή δεν βρίσκεται εκεί, ή δεν υπάρχει εξουσιοδοτημένο πρόσωπο για την παραλαβή του Δώρου ή αν η συμμετοχή του ακυρωθεί, ή αν δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις συμμετοχής του στον Διαγωνισμό. Στις περιπτώσεις αυτές ο Νικητής χάνει κάθε δικαίωμα, απαίτηση ή αξίωσή του επί του Δώρου, το οποίο παραμένει εις χείρας της Διοργανώτριας, η οποία απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απόδοσής του και δικαιούται να προβεί κατά την απόλυτη κρίση και διακριτική της ευχέρεια είτε στην ακύρωση του μη αποδοθέντος Δώρου είτε στην περαιτέρω διάθεσή του.
13. Τα Δώρα που θα δοθούν στο πλαίσιο του Διαγωνισμού είναι απολύτως συγκεκριμένα και προσωποπαγή, ανεπίδεκτα μεταβιβάσεως και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ούτε είναι δυνατό να ζητηθεί η αντικατάστασή τους με άλλα προϊόντα ή δώρα.
14. Τα Δώρα που θα παραδοθούν κατά τους παρόντες όρους παρέχονται με αιτία το Διαγωνισμό, αποκλειόμενης της εφαρμογής των διατάξεων περί ευθύνης του πωλητή ή άλλων διατάξεων που θεμελιώνουν ευθύνη αναφορικά με πραγματικά ελαττώματα, συμφωνημένες ιδιότητες, κ.λ.π., έναντι της Διοργανώτριας και του Τεχνικού Αναδόχου. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη της Διοργανώτριας και του Τεχνικού Αναδόχου περιορίζεται σε τυχόν πράξεις ή παραλείψεις τους από δόλο ή βαριά αμέλεια τελούμενες και σε καμία περίπτωση δεν θα εκτείνεται σε πράξεις ή παραλείψεις που οφείλονται σε ελαφρά αμέλεια, τυχερά γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας.
15. Διευκρινίζεται ότι η Διοργανώτρια δεν καλύπτει ουδέν κόστος, το οποίο ενδεχομένως δημιουργηθεί στο πρόσωπο των Νικητών εκ της αξιοποίησης των Δώρων πέραν των αναφερομένων στο παρόν.
16. Η Διοργανώτρια δε θα ευθύνεται στην περίπτωση που για οποιοδήποτε τεχνικό λόγο είναι προσωρινώς αδύνατη η λήψη και καταχώρηση συμμετοχής στο σύστημά του ή/ και των τρίτων που ενεργούν κατ’ εντολή και για λογαριασμό του. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη της Διοργανώτριας θα περιορίζεται σε πράξεις ή παραλήψεις του από δόλο ή βαρεία αμέλεια και σε καμία περίπτωση δε θα εκτείνεται σε τυχερά γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας που συντρέξουν στο πρόσωπο του Διοργανωτή.
17. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή/και ανακαλέσει το Διαγωνισμό ή να μεταβάλει τις ημερομηνίες διεξαγωγής του ή/και οποιονδήποτε άλλο όρο του, συμπεριλαμβανομένου χωρίς κανέναν περιορισμό του τρόπου διεξαγωγής του Διαγωνισμού καθώς και να αλλάξει τα προσφερόμενα δώρα με άλλα ίσης αξίας κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού, τον τρόπο παροχής τους και τον αριθμό τους με ειδοποίηση πριν από την έναρξη ισχύος της μεταβολής. Οι μεταβολές αυτές θα γνωστοποιούνται στο κοινό κατά τρόπο παραπλήσιο με αυτόν της ανακοινώσεως της προκήρυξης προ μίας (1) εργάσιμης ημέρας από την έναρξη ισχύος της ως άνω τροποποίησης ή/και ανακλήσεως κ.λ.π.. Η Διοργανώτρια μπορεί επίσης να διακόψει ή να ακυρώσει τον Διαγωνισμό χωρίς ειδοποίηση για λόγους δημοσίου συμφέροντος ή ανωτέρας βίας ή για οποιοδήποτε λόγο. Στις περιπτώσεις αυτές η Διοργανώτρια ουδεμία ευθύνη φέρει έναντι των Συμμετεχόντων ή/και οποιουδήποτε τρίτου. Σε περίπτωση δε ματαίωσης του Διαγωνισμού οι Συμμετέχοντες δεν αποκτούν οποιοδήποτε δικαίωμα, απαίτηση και αξίωση κατά της Διοργανώτριας ούτε νομιμοποιούνται ή δικαιούνται να ζητήσουν τη συνέχιση του Διαγωνισμού ή οποιαδήποτε αποζημίωση λόγω οποιασδήποτε μεταβολής του.
18. H Διοργανώτρια έχει το δικαίωμα να επαληθεύσει την εγκυρότητα των συμμετοχών και να αποκλείσει οποιονδήποτε συμμετέχοντα επιχειρεί να παρέμβει παρανόμως στη διαδικασία συμμετοχής ή του οποίου η συμμετοχή δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους. Επιπλέον η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει οποτεδήποτε τη συμμετοχή οποιουδήποτε Συμμετέχοντα στον Διαγωνισμό ή να του απαγορεύσει την περαιτέρω συμμετοχή, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, καθ’ οιονδήποτε χρόνο, ακόμη και άνευ προειδοποιήσεως, εφ’ όσον κρίνει ότι η συμμετοχή του έρχεται σε αντίθεση με διατάξεις, του νόμου ή γίνεται κακόπιστα ή καταχρηστικά ή αντίθετα προς την καλή πίστη ή στα χρηστά και συναλλακτικά ήθη, την ελληνική νομοθεσία, γίνεται κατά τρόπο που αντιβαίνει το γράμμα και το πνεύμα του Διαγωνισμού, καταστρατηγεί ή επιχειρεί να καταστρατηγήσει καθ’ οιονδήποτε τρόπο τους όρους του, προσδίδει αθέμιτο προβάδισμα ή/και πλεονέκτημα σε κάποιον από τους Συμμετέχοντες.
19. Η Διοργανώτρια ή/και ο Τεχνικός Ανάδοχος δεν φέρουν καμία ευθύνη ποινική ή αστική προς τους Συμμετέχοντες, για οποιαδήποτε βλάβη ήθελε προκληθεί σε αυτούς άμεσα ή έμμεσα με το Διαγωνισμό.
20. Οι Νικητές δίνουν στην Διοργανώτρια το δικαίωμα δημοσίευσης του ονόματός τους, για διαφημιστικούς σκοπούς, χωρίς άλλη αμοιβή εκτός από αυτή των δώρων του Διαγωνισμού.
21. Στα πλαίσια του παρόντος Διαγωνισμού η Διοργανώτρια θα τηρήσει αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα των Συμμετεχόντων που αναφέρονται ανωτέρω (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ταχυδρομική διεύθυνση και αριθμό τηλεφώνου), τα οποία θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας. Τα δεδομένα δύνανται να διαβιβαστούν σε συνεργάτες της Διοργανώτριας που ενεργούν κατ’ εντολή και για λογαριασμό της. Η συμμετοχή κάθε διαγωνιζόμενου στο διαγωνισμό και η γνωστοποίηση των στοιχείων του στη Διοργανώτρια αποτελεί ρητή συγκατάθεσή τους για τη συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων αυτών από τη Διοργανώτρια και/ή τους συνεργάτες της προς σκοπό της προώθησης των προϊόντων τους. Η διαχείριση αυτή των δεδομένων θα πραγματοποιείται εντός του νομικού πλαισίου και υπό τις εγγυήσεις που θέτει ο ν. 138(Ι)/2001, όπως εξειδικεύεται και συμπληρώνεται από αποφάσεις και από κοινοτικές οδηγίες.
22. Οι Συμμετέχοντες δίνουν την συναίνεσή τους στη Διοργανώτρια να τηρήσει αρχείο με τα ανωτέρω προσωπικά δεδομένα για τον ως άνω σκοπό.
23. Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της Διοργανώτριας.
24. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω όρων και προϋποθέσεων και την συνακόλουθη παραίτηση των Συμμετεχόντων από κάθε σχετική αξίωση, απαίτηση και δικαίωμα έναντι της Διοργανώτριας.
25. Πληροφορίες - Παράπονα. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή παράπονο σχετικά με τον Διαγωνισμό μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 22580800 από Δευτέρα έως Παρασκευή (εξαιρουμένων αργιών) και από τις 09:00-16:00
26. Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το Κυπριακό δίκαιο. Αρμόδια για την επίλυση οιασδήποτε διαφοράς σχετική με τον Διαγωνισμό είναι τα Κυπριακά Δικαστήρια.

Tags διαγωνισμος, make up, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3938 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2345 s // Total time: 2.6283 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X