Η νέα πρόταση της Lancaste για ρυτίδες και δυσχρωμίες


Η νέα πρόταση της Lancaste για ρυτίδες και δυσχρωμίες

Με άρωμα κόκκινων φρούτων, βελουδένια υφή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα

Για πρώτη φορά η Lancaster συνδυάζει 3 αποτελεσματικές τεχνολογίες σε ένα προϊόν αντιγήρανσης ελαφριάς υφής. Με τη θαυματουργή κρέμα της οικογένειας Total Age Correction, οι επιστήμονες της Lancaster κατάφεραν να συνδυάσουν τρεις πρωτοποριακές τεχνολογίες για τη δράση των κυττάρων, όπου μπορούν να διορθώσουν πολλαπλά σημάδια της γήρανσης, όπως ρυτίδες, σφρηγιλότητα και δυσχρωμίες.

Με τεχνολογία DNA που στηρίζει την ουσιαστική λειτουργία των κυττάρων, Bi-Retinol Complex που βοηθάει στην αναγέννηση του δέρματος και την καταπολέμηση των ρυτίδων, καθώς και στην έλλειψη σφρηγιλότητας και UV τεχνολογία υπερύθρων που βοηθούν στην πρόληψη σκοτεινών σημείων, δρα στην επιφάνεια του δέρματος έως και στα βαθύτερα στρώματα.

Αν και απευθύνεται σε ηλικίες άνω των 40, δεν είναι καθόλου κακό να χρησιμοποιείται με φειδώ και από ηλικίες άνω των 30. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή δεν θα μπορείς να αντισταθείς στο άρωμα κόκκινων φρούτων, στη βελουδένια υφή της και στην αψεγάδιαστη επιδερμίδα που θα έχεις.

Tags Lancaster, Total Age Correction Complete Anti-Ageing Light Cream SPF15, Lancaster Total Age Correction Complete Anti-Ageing Light Cream SPF15, face, beauty, προσωπο, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2895 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4616 s // Total time: 3.7511 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X