Σάκης Τανιμανίδης: Στο νοσοκομείο ο παρουσιαστής του "Survivor"


Σάκης Τανιμανίδης: Στο νοσοκομείο ο παρουσιαστής του "Survivor"

Τι συνέβη;

Η πρεμιέρα του "Survivor" ήταν πέρα από πέρα ικανοποιητική αφού κατάφερε να κατακτήσει τους τηλεθεατές αλλά και τις μετρήσεις της AGB.

Η πρώτη προβολή έγινε την Δευτέρα με τον παρουσιαστή, Σάκη Τανιμανίδη να στέκεται στα πόδια του και να τα βγάζεις εις πέρας χωρίς να γνωρίζουμε το πρόβλημα υγείας που το ταλαιπώρησε λίγες ώρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα.

Διαβάστε επίσης: "Άναψαν τα αίματα" - Ο πρώτος μεγάλος καβγάς στο Survivor! [βίντεο]

Ο παρουσιαστής την ημέρα της πρεμιέρας έπαθε τροφική δηλητηρίαση με συνέπεια οι θεράποντες γιατροί του στον Άγιο Δομίνικο να του χορηγήσουν ορό και να του συστήσουν να νοσηλευτεί και να μην πραγματοποιήσει τα γυρίσματα της εκπομπής. Ωστόσο, ο ίδιος μην επιθυμώντας να καθυστερήσει την παραγωγή αποφάσισε να παρουσιάσει την πρεμιέρα, έχοντας μάλιστα στο αριστερό του χέρι την πεταλούδα που του τοποθέτησαν οι γιατροί του.

Διαβάστε επίσης: Μάθετε πως θα γίνει σήμερα η πρώτη ψηφοφορία στο Survivor! [βίντεο]

Η λεπτομέρεια που λίγοι παρατήρησαν στο επεισόδιο της πρεμιέρας; Ο παρουσιαστής έκρυψε την πεταλούδα με μια μπαντάνα και μετά το τέλος των γυρισμάτων την τοποθέτησε ξανά τον χέρι του. Όπως φαίνεται και στην αποκλειστική φωτογραφία που εξασφάλισε το Real.gr από συνεργάτη της παραγωγής του "Survivor", ο Σάκης Τανιμανίδης είχε μια δυσάρεστη έκπληξη κατά την άφιξη του στον εξωτερικό προορισμό.


 

Tags σακης τανιμανίδης, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3812 s (234 Queries.) // Parse time: 0.4783 s // Total time: 3.8595 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X