Άγιος Βαλεντίνος: Τα πιο ερωτευµένα ζευγάρια της Κύπρου


Άγιος Βαλεντίνος: Τα πιο ερωτευµένα ζευγάρια της Κύπρου

Για ποια πρόκειται;

Υπάρχουν και ερωτευμένα ζευγάρια που ακόμη δεν έχουν φτάσει στα σκαλιά της εκκλησίας. Κάποιοι από αυτούς τους έρωτες είναι "φρέσκοι" ενώ κάποιοι άλλοι έχουν "ωριμάσει" κατά τη διάρκεια των χρόνων. Το μόμο σίγουρο ειναι ότι η σημερινή μέρα θα τους βρει αγκαλιά με πολλά σχέδια για το μέλλον. Δείτε ποια είναι αυτά τα ζευγάρια έτσι όπως τα επέλεξε η ομάδα του περιοδικού "ΟΚ!"


Πιέρος Σωτηρίου -Μαρία Κορτζιά 
Το 2017 από ό,τι φαίνεται θα είναι εξαιρετική χρονιά για τη Μαρία Κορτζιά και τον Πιέρο Σωτηρίου. Αφορµή η εκπληκτική ποδοσφαιρική φόρµα του διεθνούς ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ και το "αβέβαιο" µέλλον του µετά τον Μάιο, όπου τελειώνει το πρωτάθληµα της Κύπρου. Και αυτό γιατί τόσο από την Ελλάδα όσο και από την υπόλοιπη Ευρώπη, πολλές είναι οι οµάδες που εξέφρασαν την επιθυµία να αποκτήσουν τον Πιέρο στο δυναµικό τους. Η Μαρία µε τη σειρά της δηλώνει ότι όπου και να πάει ο αγαπηµένος της, θα τον ακολουθήσει, αφήνοντας τη ζωή της στην Κύπρο για να ζήσει µε τον Πιέρο το ποδοσφαιρικό του όνειρο. Όλοι έχουν να λένε για ένα απόλυτα ερωτευµένο και πολύ ταιριαστό ζευγάρι που µαγνητίζει τα βλέµµατα όπου και αν βρεθεί.

Γιώργος Μερκής - Άντρεα Κυριάκου
Η σχέση τους µετρά δύο χρόνια και ήταν αρκετά για να καταλάβουν ότι βρήκαν τον αληθινό έρωτα. Αυτή την περίοδο προετοιµάζονται για την οµορφότερη στιγµή της ζωής τους, το γάµο τους, ο οποίος θα γίνει το Σάββατο 3 Ιουνίου στη Λεµεσό. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Γιώργος Μερκής και η σύντροφός του µοντέλο, Άντρεα Κυριάκου ανυποµονούν µαζί µε αγαπηµένα τους πρόσωπα να γιορτάσουν το επισφράγισµα ενός µεγάλου έρωτα. Οι δυο τους µιλούν µε λόγια αγάπης ο ένας για τον άλλον και µέσα από τα social media τους, πολλές φορές µοιράζονται τρυφερές στιγµές.

Κωνσταντίνος Παναγή - Άντρεα Νικολάου
Η σχέση τους ξεκίνησε φιλικά πριν από δυο χρόνια για να καταλήξει σε ένα µεγάλο έρωτα.  Εκείνη γοητευτική και εξαιρετική χορογράφος, εκείνος διεθνής τερµατοφύλακας, µε βασική θέση στην εντεκάδα της Οµόνοιας. Ένα ζευγάρι χαµηλών τόνων που δεν δίνει δικαιώµατα. Τόσο η Άντρεα όσο και ο Κωνσταντίνος θέλουν να ζουν τον έρωτά τους µακριά από τη δηµοσιότητα. Το τελευταίο διάστηµα µάλιστα αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Επόµενο βήµα, να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Πότε; Προς το παρόν δεν µας το αποκαλύπτουν.


Λώρης Λοϊζίδης - Στυλιάνα Μαραγκού
Σπάνια θα δούµε κοινές φωτογραφίες τους σε εκδηλώσεις, από φωτογράφους. Ο Λώρης Λοϊζίδης επιλέγει να κρατά πίσω από το φακό την προσωπική του ζωή. Τα τελευταία χρόνια αν και ερωτευµένος µε την make up artist Στυλιάνα Μαραγκού, µόνο µια φορά κατάφερε ο φωτογραφικός φακός να τους απαθανατίσει και αυτή στον γάµο καλής τους φίλης. Ακόµα και η ευχάριστη είδηση της εγκυµοσύνης της Στυλιάνας Μαραγκού, η οποία διανύει τον 8ο µήνα διέρρευσε τις τελευταίες µέρες. Το ζευγάρι σε µερικές βδοµάδες θα κρατά στην αγκαλιά του τα διδυµάκια του, που έρχονται για να ολοκληρώσουν τον έρωτά τους.

Γιώργος Εφραίμ - Χριστιάνα Αριστοτέλους
Η παρουσιάστρια από την πρώτη στιγµή δεν δίστασε να αποκαλύψει τη σχέση της µε τον διεθνή ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Γιώργο Εφραίµ. Μάλιστα φρόντισαν µέσω των προσωπικών τους social media να µην κρύψουν τον έρωτά τους, µε τη Χριστιάνα Αριστοτέλους να αναφέρεται πολλές φορές στον Γιώργο, τόσο µέσα από συνεντεύξεις όσο και µεσω της εκποµπής της. Πριν από λίγες ηµέρες διέρρευσε και η ηµεροµηνία του γάµου τους, που θα γίνει την Πέµπτη 1 Ιουνίου στην εκκλησία της Αγίας Νάπας στη Λεµεσό. Ευχή τους; Μέσα στη χρονιά να µεγαλώσει και η οικογένειά τους.


Χρύσανθος Τσουρούλλης - Έμιλυ Γιολίτη
Έγιναν ζευγάρι αρχές του 2016 και έκαναν την πρώτη δηµόσια εµφάνισή τους στη λαµπερή εκδήλωση των Madame Figaro Awards. Ο διευθυντής του συγκροτήµατος ΔΙΑΣ και της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ Χρύσανθος Τσουρούλλης και η πετυχηµένη Κύπρια δικηγόρος Έµιλυ Γιολίτη συµπληρώνουν ήδη ένα χρόνο σχέσης. "Λατρεύουν να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσµο και να περνούν χρόνο µε τα παιδιά τους που απέκτησαν από προηγούµενες σχέσεις τους" λέει άτομο από το περιβάλλον τους. Όλοι συµφωνούν πως ταιριάζουν απόλυτα, έχουν τα ίδια θέλω και πορεύονται µε τα ίδια όνειρα και σχέδια για τη ζωή.


Γιώργος Θεοδότου - Χαριτίνη Ηλιάδου
Σίγουρα ζουν ένα µεγάλο έρωτα. Κάνουν τόσα πολλά µαζί, που η ζωή τους µοιάζει µε ένα ευτυχισµένο παραµύθι δίχως τέλος. Ο επιχειρηµατίας Γιώργος Θεοδότου και το µοντέλο-ραδιοφωνική παραγωγός Χαριτίνη Ηλιάδου, διανύουν την καλύτερη φάση στην προσωπική τους ζωή. Όλοι όσοι βρίσκονται πολύ κοντά τους και τους βλέπουν τόσο ευτυχισµένους, κάνουν µάλιστα λόγο ότι σύντοµα θα σφραγίσουν αυτό τον παραµυθένιο έρωτα µε ένα γάµο.

Αντρέας Λεόντας - Χριστίνα Κονναρή
Από την πρώτη στιγµή που εµφανίστηκε στο X-Factor όπου µάγεψε εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές µε τη φωνή του, ο Ανδρέας Λέοντας ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να ασχολούνται µε την προσωπική του ζωή. "Θέλω να µιλούν όλοι για τη δουλειά µου. Η προσωπική µου ζωή δεν αφορά κανέναν" έλεγε. Τους τελευταίους µήνες όµως κρατούσε ένα καλά κρυµµένο µυστικό που τελικά διέρρευσε. Ποιο είναι αυτό; Η σχέση του µε την Κύπρια make up artist Χριστίνα Κονναρή, την κοπέλα που κατάφερε να του κλέψει την καρδιά και για χάρη του µετακόµισε οριστικά στην Αθήνα, όπου διατελεί χρέη προσωπικής του µακιγιέζ.


Γιώργος Τσαούσης - Λουκία Κυριάκου
Γνωρίστηκαν το καλοκαίρι σε κοινή παρέα και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Η Κύπρια σχεδιάστρια έχει διπλό λόγο να χαµογελά καθώς βλέπει την επαγγελµατική της πορεία να πηγαίνει ολοένα και καλύτερα τόσο στην Κύπρο όσο και την  Ελλάδα, αλλά και την προσωπική της ζωή µετά το χωρισµό της από µια µεγάλη σε διάρκεια σχέση, να ξαναφτιάχνει τη ζωή της στο πλευρό του Ελλαδίτη επιχειρηµατία και Dj Γιώργου Τσαούση. Για χάρη του η σχεδιάστρια ταξιδεύει συχνά τόσο στη Θεσσαλονίκη, όπου περνούν ευτυχισµένες στιγµές µαζί, όσο και στην Έδεσσα όπου ο Γιώργος δραστηριοποιείται επαγγελµατικά.

Στέφανος Παπαδημητρίου - Χριστιάνα Θεοδώρου
Η χρονιά που διανύσαµε ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για την ηθοποιό Χριστιάνα Θεοδώρου. Η αρχή της τη βρήκε να κάνει προετοιµασίες για το γάµο της µε τον Κωνσταντίνο Γκοτσιούλα. Τελικά το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόµους λίγους µήνες πριν το γάµο. Η ίδια από τότε κρατούσε την προσωπική της ζωή σαν επτασφράγιστο µυστικό, µέχρι που µάθαµε ότι ήταν ξανά ερωτευµένη µε τον Ελλαδίτη Στέφανο Παπαδηµητρίου, µε τον οποίο πριν λίγες µέρες πέρασαν ροµαντικές διακοπές στο Χιονοδροµικό Κέντρο Ζήρειας. Οι δυο τους θα περάσουν µαζί και για πρώτη φορά την ηµέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Μιχάλης Μιχαηλίδης - Σύλβια Μαυροπούλου
Η γνωστή επιχειρηµατίας και σοσιαλιτέ της Λεµεσού Σύλβια Μαυροπούλου δεν έκρυψε ποτέ την προσωπική της ζωή. Λίγο µετά το χωρισµό της από τον Θανάση Κωνσταντίνου στη ζωή της µπήκε ο επιχειρηµατίας Μιχάλης Μιχαηλίδης. Οι δυο τους, τους τελευταίους τρεις µήνες είναι ζευγάρι και δείχνουν πολύ ερωτευµένοι, περνώντας αρκετές ώρες της ηµέρας µαζί, όταν βέβαια το επιτρέπουν οι επαγγελµατικές τους υποχρεώσεις. Θα καταφέρει ο νεαρός επιχειρηµατίας να οδηγήσει τη Σύλβια στο επόµενο βήµα της ζωής της; Ο χρόνος θα δείξει.

Ραφαέλλος Στυλιανός Σταύρου - Ιωάννα Λαμπροπούλου
Η σχέση της Ιωάννας Λαµπροπούλου και του Ραφαέλλου-Στυλιανού Σταύρου έγινε γνωστή το τελευταίο διάστηµα, αν και µετρά χρόνια. Οι δυο τους λατρεύουν τα ταξίδια. Ο έρωτάς τους αποκαλύφθηκε όταν έδωσαν το «παρών» τους στο γάµο της αδερφής του Ραφαέλλου-Στυλιανού, της αγαπηµένης επίσης ηθοποιού Μαριλένης Σταύρου. Το ζευγάρι όχι µόνο έδειχνε ερωτευµένο αλλά όταν τους ρωτούσαν αν τελικά θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας δεν απέκλεισαν αυτό να γίνει σύντοµα.

Tags αγιος βαλεντινος, ζευγαρια, αγαπη, κυπριακη showbiz, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3212 s (230 Queries.) // Parse time: 0.4144 s // Total time: 3.7356 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X