Για μάτια πιο ξεκούραστα και νεανική εμφάνιση σε μόλις 10 λεπτά


Για μάτια πιο ξεκούραστα και νεανική εμφάνιση σε μόλις 10 λεπτά

Στοχευόμενη μάσκα ματιών με αποδεδειγμένες τεχνολογίες επιδιόρθωσης και σύστημα τριπλού-στρώματος

Η Estée Lauder παρουσιάζει την πρώτη της νέα Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask εμπλουτισμένη με την τεχνολογία του Advanced Night Repair, μαζί με μια ενισχυμένη ποσότητα συμπυκνωμένης υγρασίας και καταπραϋντικά αντι-ερεθιστικά για να αναζωογονήσει την εμφάνιση και την αίσθηση της περιοχής των ματιών μετά από το έντονο άγχος της σύγχρονης ζωής. Καινοτόμο σύστημα, τριπλού στρώματος καταλήγει σε μάσκες ματιών υψηλής απόδοσης που είναι βρέχονται πριν την εφαρμογή και στοχεύουν τα μάτια. Οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες γεμίζουν καθώς το δέρμα ξεδιψά με υγρασία που διαρκεί για ώρες. Σε μόλις 10 λεπτά, τα μάτια φαίνονται λαμπερά, ξεκούραστα και ανανεωμένα – δείχνουν νεότερα με μια φωτεινή λάμψη.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Με μόλις μία θεραπεία, η νέα Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask αφήνει στην περιοχή των ματιών μια αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης. Τα μάτια δείχνουν λαμπερά, ξεκούραστα και ανανεωμένα. Το δέρμα μένει σημαντικά ανακουφισμένο, και οι λεπτές, ξηρές γραμμές γεμίζουν καθώς το δέρμα ξεδιψά με υγρασία που διαρκεί για ώρες. Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τις φόρμουλες του Advanced Night Repair eye , αυτή η εβδομαδιαία μάσκα ματιών βοηθά στην επιδιόρθωση των ορατών ζημιών για να βοηθήσει στην αντίσταση στα πρόωρα σημάδια γήρανσης.
Μετά από μόλις μία θεραπεία, το 99% των γυναικών δήλωσαν ότι αισθάνθηκαν την περιοχή των ματιών τους πιο λαμπερή και ανανεωμένη με μια πιο αναζωογονημένη εμφάνιση – και το 97% δήλωσε ότι η περιοχή των ματιών τους φαινόταν πιο ξεκούραστη και λιγότερο κουρασμένη.

ΧΡΗΣΗ

Εφαρμόστε την Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask μία φορά την εβδομάδα το βράδυ σε καθαρό δέρμα, ή όπως θέλετε, όταν η περιοχή των ματιών χρειάζεται μια επιπλέον ώθηση. Πατήστε το υγρό σακουλάκι για να σπάσει η σφραγίδα και αναμείξτε το με τις στεγνές μάσκες. Ανοίξτε το σακουλάκι, ξεχωρίστε τις μάσκες και εφαρμόστε την κάθε μια κάτω από κάθε μάτι. Αφήστε το για 10 λεπτά, αφαιρέστε, και ταμπονάρετε απαλά τα υπολείμματα του ορρού. Εάν το επιθυμείτε, ακολουθήστε με την κρέμα ματιών σας. Συμβουλή: Για επιπλέον αναζωογόνηση, αφήστε την μάσκα στο ψυγείο πριν τη χρήση.

Tags ADVANCED NIGHT REPAIR CONCENTRATED RECOVERY EYE MASK, Ομορφια, μασκα ματιων, προσωπο, eyes mask, beauty, face, Estee Lauder, ESTÉE LAUDER ADVANCED NIGHT REPAIR CONCENTRATED RECOVERY EYE MASK


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4685 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2136 s // Total time: 2.6820 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X