3 τρόποι για να θες περισσότερο σεξ!


3 τρόποι για να θες περισσότερο σεξ!

Σύμφωνα με τους επιστήμονες!

Το γεγονός ότι ενδεχομένως να θέλετε διαφορετικά πράγματα με τον σύντροφό σας ή σε διαφορετικούς χρόνους δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να έχετε αρκετό σεξ.

Σύμφωνα με έρευνα που έχει πραγματοποιηθεί υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείτε να κάνετε έτσι ώστε να αυξηθεί η επιθυμία σας για σεξ!

Κάντε ένα πλάνο

Να είστε συγκεκριμένες και ειδικές, όχι αφηρημένες και αόριστες. Κάποια ερωτήματα που πρέπει να θέσετε στον εαυτό σας είναι τα εξής: “Που θα είστε; “Τι θα κάνατε αμέσως πριν, και τι θα κάνετε αμέσως μετά;" “Τι θα φορέσετε (ή δεν θα φορέσετε);”

Προβλέψτε τα εμπόδια

Πολλοί άνθρωποι παραλείπουν αυτό το βήμα, και αυτό είναι λάθος. Είναι εύκολο να αισθάνονται ότι απλά ένα σχέδιο είναι αρκετό. Ποτέ ένα πλάνο δεν είναι ασφαλής επιλογή καθώς μπορεί να συμβούν απρόβλεπτες καταστάσεις και εσείς να κληθείτε να τις αντιμετωπίσετε! Δημιουργήστε ένα plan b.

Συνδεθείτε με την ταυτότητά σας

Πρέπει να έχετε ένα ρόλο στη σεξουαλική επαφή με το έτερον σας ήμισυ. Είστε γυναίκες απίστευτα σέξι και ερωτικές. Αν έχετε αυτό κατά νου τότε σίγουρα θα απολαύστε το σεξ πολύ περισσότερο.

Tags σεξ, ερευνα, σχεσεις, ζευγαρια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3902 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4143 s // Total time: 3.8045 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X