Χριστίνα Δημητρίου: Δείτε την να διασκεδάζει στα μπουζούκια της Αθήνας με τη μαμά και την αδερφή της


Χριστίνα Δημητρίου: Δείτε την να διασκεδάζει στα μπουζούκια της Αθήνας με τη μαμά και την αδερφή της

Δείτε το βίντεο

Στην Αθήνα ταξίδεψαν η Χριστίνα Δημητρίου και η μητέρα της Μαρίτσα για να περάσουν λίγες στιγμές μαζί με την Στέλλα η οποία μένει μόνιμα στην ελληνική πρωτεύουσα. Οι τρεις τους είναι πολύ δεμένες γι' αυτό και φροντίζουν, όταν τους το επιτρέπουν οι επαγγλεματικές τους υποχρεώσεις να κάνουν μαζί διάφορες δραστηριότητες και όταν η Στέλλα έρχεται στην Κύπρο και όταν φροντίζουν η Χριστίνα και η μαμά της να ταξιδεύουν στην Αθήνα το χειμώνα αλλά και στη Μύκονο το καλοκαιρί όπου βρίσκεται τα τελευταία χρόνια η Στέλλα.

Διαβάστε επίσης: Χριστίνα Δημητρίου: Το απρόοπτο περιστατικό που της συνέβη!

Έτσι και αυτό το Σαββατοκύριακο που είδαμε τις τρεις να διασκεδάζουν στο Acro με τα τραγούδια του Γιώργου Σαμπάνη. Η Χριστίνα Δημητρίου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο που δείχνει τις τρείς του να περνούν όμορφα στο γνωστό νυχτερινο μαγαζί της Αθήνας και να απολαμβάνουν τη διασκέδαση που προσφέρει η Αθήνα τη νύχτα.

 

Χριστίνα και μαμά Μαρίτσα αυτές τις μέρες που θα τις περάσουν στην Αθήνα θα φορτώσουν μπαταρίες και θα επιστρέψουν στην Κύπρο ανανεωμένες και ξεκούραστες ενώ η Στέλλα θα απολαύσει για λίγο την αδερφή και τη μαμά που της λείπουν από την καθημερινότητά της. 

Διαβάστε επίσης: Χριστίνα Δημητρίου: Ρομαντική "απόδραση" με το σύζυγό της στο Λονδίνο! 

Tags Χριστίνα Δημητρίου, Στέλλα Δημητρίου, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1560 s (280 Queries.) // Parse time: 0.2542 s // Total time: 2.4102 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X