Οι πιο παράξενες δίαιτες των stars


Οι πιο παράξενες δίαιτες των stars

Δεν είναι λίγες οι φορές που η αψεγάδιαστη σιλουέτα των διάσηµων γυναικών της σόουµπιζ οφείλεται στις πλέον απίθανες διατροφικές τους συνήθειες.

  • Jennifer Lopez

Το "µαγικό" απόσταγµα

Σε καµία περίπτωση µη συγχέετε τη συγκεκριµένη δίαιτα µε εκείνη του γκρέιπ φρουτ. Φήµες θέλουν τη 47χρονη τραγουδίστρια να έχει µαζί της ένα µπουκαλάκι µε έλαιο το οποίο έχει αποσταχτεί από γκρέιπ φρουτ, επειδή το άρωµά του ενεργοποιεί τα ένζυµα του συκωτιού που βοηθούν στην απώλεια βάρους.

  • Elizabeth Hurley

Η δίαιτα της σούπας µε κάρδαµο

Η 51χρονη Βρετανίδα ηθοποιός διέθετε πάντα καλλίγραµµη σιλουέτα µε αρµονικές αναλογίες. Ποιο είναι όµως το µυστικό της; Κάποια στιγµή δήλωσε στην ιστοσελίδα Daily Mail ότι όταν θέλει να χάσει λίγα κιλά και σε σχετικά σύντοµο χρονικό διάστηµα πίνει το λιγότερο έξι κούπες σούπας µε κάρδαµο, το οποίο έχει ελάχιστες θερµίδες.

  • January Johnson

Ενέσεις πλακούντα

Όσο κι αν ακούγεται απίθανο, η 39χρονη ηθοποιός µετά τη γέννηση του γιου της αποξήρανε σε κάψουλες υλικό από τον πλακούντα της, το οποίο λάµβανε σε ενέσιµη µορφή στην προσπάθειά της να χάσει τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυµοσύνης.

  • Megan Fox

Η δίαιτα µε το µηλόξιδο

Η 30χρονη ηθοποιός, που έγινε πριν λίγο καιρό µητέρα, είναι φανατική οπαδός του µηλόξιδου. Παρόλο που κάτι τέτοιο δεν είναι επιστηµονικά αποδεδειγµένο, η ίδια υποστηρίζει ότι το µηλόξιδο αποβάλλει τα υγρά του σώµατός της και αυξάνει τον ρυθµό του µεταβολισµού της.

  • Brooke Shields

Η δίαιτα του γκρέιπ φρουτ

Τη δεκαετία του ’30, η συγκεκριµένη δίαιτα πρότεινε να τρως µισό γκρέιπ φρουτ πριν από κάθε γεύµα και βασιζόταν στην αρχή ότι το συγκεκριµένο φρούτο περιέχει ένα ένζυµο που αυξάνει την καύση του λίπους. Πολλοί µαρτυρούν ότι η 51χρονη ηθοποιός είναι µια από τις πιο φανατικές οπαδούς της δίαιτας αυτής.

  • Mariah Carey

Η "άνοστη" δίαιτα

Η πετυχηµένη τραγουδίστρια και µητέρα των σχεδόν 6χρονων διδύµων Μονρό και Μόροκαν δεν φηµίζεται για την ισορροπηµένη διατροφή της. Οι αυξοµειώσεις στο βάρος της ήταν σύνηθες φαινόµενο και κάποια στιγµή παραδέχτηκε η ίδια ότι για µια περίοδο της ζωής της έφτιαχνε µόνη της τα γεύµατά της που αποτελούνταν κυρίως από σούπες και ψάρι χωρίς αλάτι, µπαχαρικά και ζάχαρη.

  • Sarah Michelle Gellar

Η δίαιτα της λαχανόσουπας

Η 39χρονη ηθοποιός, που προπονείται καθηµερινά µε kick boxing και καράτε, φηµολογείται ότι τα τελευταία χρόνια έχει εµµονή µε τη δίαιτα της λαχανόσουπας. Όταν θέλει να χάσει βάρος, καταναλώνει απεριόριστη ποσότητα από τη συγκεκριµένη σούπα, σε συνδυασµό µε φρούτα και λαχανικά χαµηλής θερµιδικής αξίας.

  • Beyonce

Ολική αποτοξίνωση

Η 35χρονη τραγουδίστρια φηµίζεται για τις έντονες καµπύλες της. Για τις ανάγκες του ρόλου της στην ταινία Dream girls αποφάσισε να χάσει αρκετά κιλά. Η δίαιτα που ακολούθησε περιλάµβανε έξι ή και περισσότερες µερίδες χυµό λεµονιού µε θαλασσινό αλάτι και βότανα.

  • Madonna

Η δίαιτα

των βακτηρίων
Ακούγεται έντονα ότι η 58χρονη σταρ προτιµάει το φαγητό της να έχει περάσει από διαδικασία ζύµωσης. Ο προσωπικός της σεφ δηµιούργησε ένα διατροφικό πλάνο το οποίο είναι υψηλό σε φυτικές ίνες αλλά και «καλά» βακτήρια. Σύµφωνα µε τη σχετική θεωρία, τα βακτήρια βοηθούν στην πρόληψη του καρκίνου αλλά και στην καλύτερη πέψη των τροφών.

  • Christina Aguilera

Η χρωµατική δίαιτα των επτά ηµερών

Προσθέτοντας χρώµα στη διατροφή σας, µπορείτε να εξασφαλίσετε την απαραίτητη για τον οργανισµό ποικιλία θρεπτικών συστατικών. Κάθε µέρα περιλαµβάνει και ένα διαφορετικό χρώµα οπότε η πετυχηµένη τραγουδίστρια, η οποία ακολουθεί το συγκεκριµένο διατροφικό πλάνο, τρώει λευκά φαγητά τη Δευτέρα, κόκκινα την Τρίτη κ.ο.κ.

Η συµβουλή ενός διαιτολόγου -διατροφολόγου είναι απαραίτητη πριν από την τελική επιλογή της δίαιτας που σας ταιριάζει.

 

Tags διαιτες, stars, Διατροφή


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6933 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2199 s // Total time: 2.9132 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X