Το νέο "food trend" έρχεται από την EvZin Bio!


Το νέο "food trend" έρχεται από την EvZin Bio!

Διαβάστε αναλυτικά

Σας καλωσορίζουμε στον υπέροχο κόσμο της EvZin Bio! Έναν κόσμο γεμάτο θετική ενέργεια, υγεία και αγάπη για τη ζωή.

Η EvZin Bio είναι ένα ολοκαίνουργιο e-shop το οποίο δημιουργήθηκε από μια μικρή αλλά πολύ δημιουργική ομάδα νέων ανθρώπων από την Κύπρο, με σκοπό να προσφέρει μία διαφορετική πρόταση στους λάτρεις του υγιεινού τρόπου ζωής του νησιού μας.

Με αγάπη για την καλή ζωή και συνάμα πολύ ενθουσιασμό, τα παιδιά πίσω από το EvZin Bio προωθούν το υπέρτατο αγαθό για τους Αρχαίους Έλληνες. Το "ευ ζην". Την τέχνη δηλαδή του να ζει κανείς καλά (ευδαιμονία), που προϋπέθετε την επίτευξη της σωματικής και ψυχικής υγείας του ανθρώπου και οδηγούσε στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του σε όλους τους τομείς.

Όραμά τους είναι να ανακαλύπτουν τα πιο αγνά και ξεχωριστά μυστικά της φύσης, από όλες τις γωνιές του κόσμου και να τα αποκαλύπτουν στο κοινό της Κύπρου.

Κάνουν λοιπόν αρχή με το λανσάρισμα ενός πολύ ιδιαίτερου προϊόντος από την Ιαπωνία, του Πράσινου Τσαγιού Matcha.

Το Matcha είναι ένα Premium είδος τσαγιού, 100% φυσικό, σε μορφή σκόνης με πολλά και σημαντικά οφέλη για τη σωματική αλλά και την πνευματική υγεία. Στις Η.Π.Α., όπως και σε άλλες χώρες, έχει ήδη αποκτήσει φανατικό κοινό και έχει αγαπηθεί τόσο από απλούς καταναλωτές όσο και από ειδικούς της διατροφής και της υγείας.

Παρόλο που μόλις πρόσφατα έχει ανακαλυφθεί από τον Δυτικό κόσμο, το Matcha έχει ιστορία πέραν των 800 ετών και αποτελεί κυρίαρχο κομμάτι της παραδοσιακής τελετής τσαγιού της Ιαπωνίας καθώς και σημαντικό κομμάτι της κουλτούρας και της παράδοσης της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου.

Μπορείτε να παραγγείλετε το Matcha online από την σελίδα  ή τηλεφωνικώς στον Παγκύπριο αριθμό 7000-40-80.

Θα τους βρείτε επίσης στο Facebook:  και στο Instagram

*Με κάθε παραγγελία από την EvZin Bio, ένα μικρό ποσό προσφέρεται σε φιλανθρωπικό ίδρυμα το οποίο θα ανακοινωθεί  σύντομα.

Tags food news, evzin bio


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5766 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3519 s // Total time: 2.9284 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X