Κάνε check in στα 16 νέα στέκια της Κύπρου


Κάνε check in στα 16 νέα στέκια της Κύπρου

Καινούργια μαγαζιά για να τσεκάρεις με την παρέα σου τον Φεβρουάριο! 

Κάτι νέο παίζει στην πόλη και το Time Out είναι εδώ για να σου το προτείνει. Το 2017 έφερε μαζί τους και πολλά openings νέων μαγαζιών τα οποία αποτελούν διαφορετικές επιλογές για καφέ, φαγητό, γλυκό και ποτό.

Η Λευκωσία συγκεντρώνει τις περισσότερες νέες αφίξεις, ακολουθεί η Λεμεσός και μετά η Λάρνακα. Ο Φεβρουάριος είναι εδώ και εσύ το μόνο που έχει να κάνεις είναι να πάρεις τηλέφωνο την παρέα, να τους στείλεις αυτή τη λίστα και να βγείτε για να τρεκάρετε τα new entries τόσο στην πόλη όσο και στα πέριξ των αστικών κέντρων.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Το ταβερνάκι της Πλατείας Τυλληρίας
Το ταβερνάκι του Νικόλα
Κάπου εκεί στην καρδιά της παλιάς Λευκωσίας, βρίσκεται η πλατεία Τυλληρίας, στην περιοχή του Χαμάμ Ομεριέ. Εκεί, στην αρχή της πλατείας στη γωνία υπάρχει ένα αναπαλαιωμένο παλιό κυπριακό αρχοντικό σπίτι όπου στεγάζεται το προσφυγικό σωματείο Λάρνακας Λαπήθου. Ένα σπίτι με μικρή εσωτερική αυλή, τοξωτές καμάρες στο εσωτερικό με πουρόπετρα πρόσφατα αναπαλαιωμένο και φροντισμένο. Σε αυτόν τον χώρο του σωματείου ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του και ένα εστιατόριο, ‘Το ταβερνάκι του Νικόλα’. Εδώ θα φας κυπριακό μεζέ με 15 ευρώ το άτομο, είδη σχάρας, μαγειρευτά, καλό σουβλάκι και ζουμερή σεφταλιά.
(99623541) Πλατεία Τυλληρίας , Λευκωσία. Τρ-Κ 11.00-23.00.


Η μεγάλη άφιξη της Στασικράτους
Forty Two Bar & BOX 42
Έχουμε νέα άφιξη, στην αρχή της σικάτης Στασικράτους, που επιτέλους παίρνει τα ‘πάνω της (ήταν καιρός!). Το επιβλητικό, πετρόκτιστο δίπατο στη γωνία, εγκαινίασε ένα εντυπωσιακό ισόγειο χώρο που προσφέρει signature cocktail και πιάτα to share, ενώ ο πάνω όροφος ονομάζεται ΒΟΧ 42 και ήδη έγινε talk of the town –γι’ αυτό και σου συστήνω να κάνεις έγκαιρα κράτηση- με τη διασκέδαση που δημιουργεί! Στο FourtyTwo bar που βρίσκεται στο ισόγειο, η φιλοσοφία είναι πιο σοφιστικέ και ταυτόχρονα πιο χαλαρή. Τα γεωμετρικά σχήματα κλέβουν τις εντυπώσεις, το ίδιο και ο καλά μελετημένος φωτισμός του. Το σέρβις άψογο, οι τιμές πολύ λογικές και η ποικιλία στο μενού καλύπτει όλα τα γούστα.
(70088042) Στασικράτους 42, Λευκωσία, Λευκωσία. Τρ-Κ 19.30-24.00.


Casual άφιξη στην Ιφιγενείας
Meat & Bite
Άνοιξε εδώ και μερικές εβδομάδες στη λεωφόρο Ιφιγενείας στο Στρόβολο. Το νέο casual εστιατόριο είναι μία καλή επιλογή για χορταστικά πιάτα μεσημέρι και βράδυ. Με ένα παιχνιδιάρικο όνομα και διάθεση το "Meat & Bite" έρχεται να σου προσφέρει νόστιμες επιλογές από τη διεθνή κουζίνα με κράτα και θαλασσινά σε τρεις διαφορετικές εκδοχές. Σε φρεσκοπαρασκευασμένα sandwiches , σε δροσερές και πλούσιες σαλάτες και σε ατομικές μερίδες τις οποίες συνοδεύουν φρεσκοκομμένες τραγανές σαλάτες και επιλογή ανάμεσα σε πουρέ πατάτας διαφόρων γεύσεων και σε ρύζι μαγειρεμένο με διάφορα καρυκεύματα.
(70004224) Ιφιγενείας 58Α, Λευκωσία. Δ-Σ 10.00-23.30. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus.

Tags φαγητο, food news, νέα άφιξη, εστιατόριο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4664 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2250 s // Total time: 2.6914 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X