Sheet masks: Οι μάσκες που παθιάζουν τις beauty addicts


Sheet masks: Οι μάσκες που παθιάζουν τις beauty addicts

Αυτό είναι το νέο trend στην ομορφιά, και αν δεν πιστεύεις εμένα σίγουρα θα εμπιστευτείς τις Miranda Kerr Adelle και Kendall Jenner.

Έχουμε δει στο Instagram από την Chrissy Teigen μέχρι και την Lady Gaga να φωτογραφίζονται με την μάσκα αυτή και να εντυπωσιάζονται με το αποτέλεσμα. Όμως τι πραγματικά είναι αυτές οι… sheet masks; Και γιατί πρέπει να γίνουν η καθημερινή λατρεμένη σου συνήθεια;

Τι είναι;
Μάσκες σαν χαρτομάντηλο -κομμένες για να ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου - εμποτισμένες με πολύ πλούσια δραστικά συστατικά!

Γιατί τόση εμμονή;
Ο πρώτος λόγος έχει να κάνει καθαρά ότι αποτελεί εμπειρία ομορφιάς με βάση τη φιλοσοφία της αισθητικής. Ταυτόχρονα αποτελούν ιδανικό εργαλείο για ανάρτηση φωτογραφιών στο διαδίκτυο αφού η εφαρμογή τους μπορεί να είναι μια πραγματικά διασκεδαστική εμπειρία. Κάνε το μαζί με τις φίλες σου τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου για μια βραδιά … Galentines!

Δεύτερον πολλές γυναίκες φαίνεται να είναι πρόθυμες να δοκιμάσουν όλα τα K-Beauty trends (προϊόντα και τάσεις προερχόμενα από την Κορέα). Για παράδειγμα η επιτυχία των BB creams και τα cushion compacts μας ήρθαν από την Κορέα που τελικά δεν έχει μόνο το … κίμτσι!

Τρίτος και βασικός λόγος είναι ότι οι συγκεκριμένες μάσκες θεωρούνται εξαιρετικά αποτελεσματικά προϊόντα: η σύνθεσή τους είναι εμποτισμένη με ενεργά δραστικά συστατικά που εισχωρούν βαθιά στο δέρμα αφήνοντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη ανανεωμένη και λαμπερή. Ιδανικές για μια custom made ρουτίνα ομορφιάς, αφού η φιλοσοφία πίσω από τη δημιουργία τους λέει ότι καθημερινά το δέρμα έχει ανάγκη από διαφορετικά πράγματα: τη μια μέρα μπορεί να εφαρμόσεις μια για ενυδάτωση και την επομένη μια για λεύκανση.

Τελικά αυτή δεν είναι μια απλή μάσκα ομορφιάς αλλά είναι ένα πραγματικό εργαλείο για να διατηρήσουμε τη φρεσκάδα μας και την ομορφιά μας.

Tags μάσκα προσωπου, Ομορφια, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1334 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2330 s // Total time: 2.3664 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X