Κλέλια Μενελάου: Η Κύπρια σύντροφος του Παναγιώτη Μπουγιούρη μίλησε πρώτη φορά για το σύντροφό της


Κλέλια Μενελάου: Η Κύπρια σύντροφος του Παναγιώτη Μπουγιούρη μίλησε πρώτη φορά για το σύντροφό της

Τι ξεχώρισε σ\' αυτόν και το λέει για τα δημοσιεύματα; 

Είναι το κορίτσι του Παναγιώτη Μπουγιούρη. Η Κλέλια Μενελάου δίνει την πρώτη της συνέντευξη στο περιοδικό "Omikron" και μιλά πρώτη φορά για τον γοητευτικό ηθοποιό που απολαμβάνουμε στη σειρά εποχής του ΣΙΓΜΑ "Γαλάτεια".

Διαβάστε επίσης: Παναγιώτης Μπουγιούρης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Κύπρια σύντροφό του!

Η ίδια μιλώντας για τα δημοσιεύματα που κατά καιρούς γράφονται για το ζευγάρι απαντά "Ότι γράφτηκε, γράφτηκε χωρίς να έχουμε μιλήσει ποτέ, ούτε εγώ ούτε ο Παναγιώτηα. Πολλές φορές αναρωτιούμαι που τα βρίσκουν . Στην αρχή με θύμωνε. Ήταν άβολο να γράφει για μένα ο καθένας ότι του κατέβει στο κεφάλι. Πια δεν τους δίνω ιδιαίτερη σημασία έχω μάθει να τα χειρίζομαι. Δεν θέλω να το αφήσω να με επηρεάζει". Με τον Παναγιώτη παραδέχεται πως ταίριαξαν από την αρχή της σχέσης τους με ένα μαγικό τρόπο. " Σε έναν άνθρωπο δεν με γοητεύει μόνο ένα πράγμα: το χρώμα των ματιών του ή τα χέρια του. Είναι μια γενική αύρα που με ελκύει. Έτσι συνέβη και με τον Παναγιώτη. Γνωρίζοντάς τον ταιριάξαμε σε πολλά πράγματα. Επειδή και ο ιδιος είναι καλλιτέχνης νομίζω είναι πιο εύκολο να ταυτιστούμε". Όπως λέει η ίδια το βασικό συστατικό σε μια σχέση είναι το η εμπιστοσύνη ενός ζευγαριού ενώ παράλληλα χρειάζεται και συμβιβασμός. Δεν μπορείς να ζεις όπως όταν ήσουν μόνος σου ειδικά όταν συγκατοικείς όπως στη δικής τους περιπτωση.  

Διαβάστε επίσης: Παναγιώτης Μπουγιούρης: Τα πολύ τρυφερά του λόγια on camera για την Κύπρια σύντροφό του! 

Tags Κλέλια Μενελάου, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, Παναγιωτης Μπουγιουρης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1319 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3082 s // Total time: 2.4401 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X